Üniversiteli Gençler, Tokat'ın Tarihi ve Doğal Güzelliklerini Keşfetti - Son Dakika
Yerel

Üniversiteli Gençler, Tokat'ın Tarihi ve Doğal Güzelliklerini Keşfetti

Üniversiteli Gençler, Tokat\'ın Tarihi ve Doğal Güzelliklerini Keşfetti

Tokat’ta "Gönüllü Turizm Elçileri Projesi" kapsamında 150 üniversite öğrencisi Ballıca Mağarası, Kaz Gölü ve Mahperi Hatun Kervansarayı'nı gezdi.

28.04.2014 14:22

Tokat'ta "Gönüllü Turizm Elçileri Projesi" kapsamında 150 üniversite öğrencisi Ballıca Mağarası, Kaz Gölü ve Mahperi Hatun Kervansarayı'nı gezdi.

Tokat Valiliği "Gönüllü Turizm Elçileri Projesi" kapsamında Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğrencilerinden 90 kız, 45 erkek öğrenci olmak üzere toplam 135 öğrenci Pazar ilçesindeki tarihi ve doğal güzellikleri görme imkanı buldu. Ücretsiz olarak yapılan gezi programında öğrencilere 15 gönüllü turizm elçisi eşlik etti. İlk defa Ballıca Mağarasını gezen öğrenciler farklı bir heyecan yaşadı. Gitar ve bağlama çalan gençlerin yanı sıra kemençesi ile gelen gönüllü turizm elçileri Ballıca Mağarası gezisinde eğlenceli dakikalar geçirdi. Ballıca Mağarası'ndan sonra başka bir doğa harikası olan Kaz Gölünde öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çekindi. Mahperi Hatun Kervansarayı'nda ise semaver çayı içerek yorgunluk atan öğrencilere halk oyunu gösterisi yapıldı.

Türkiye'nin dört bir tarafından gelen öğrencilerle Tokat'ın tanıtımının yanı sıra halkı arasında da köprüler kurmayı hedefleyen gönüllü turizm elçilerinin bir sonraki gezi programına Almus ilçesi olması bekleniyor. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversiteli Gençler, Tokat'ın Tarihi ve Doğal Güzelliklerini Keşfetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement