Ünlü Instagram Fenomeni İsyan Etti: Artık Paylaşmayın - Son Dakika
Dünya

Ünlü Instagram Fenomeni İsyan Etti: Artık Paylaşmayın

Kilo aldıktan sonra ne kadar güzelleştiğine atıfta bulunulan fotoğraflardan sonra fitness uzmanı Kelsey Wells isyan etti ve 300 bin takipçisine Instagram hesabından seslendi.

29.07.2016 15:17  Güncelleme: 15:25

26 yaşındaki Instagram fenomeni, ünlü fitness uzmanı Kelsey Wells spora başladıktan sonra kilo aldı. Ancak spor sayesinde şekil alan ve daha çekici bir görünüme kavuşan 2 çocuk annesi genç kadının öncesi ve sonrası fotoğrafları internette hızla yayılmaya başladı.

''LÜTFEN ARTIK PAYLAŞMAYIN''

Kilo aldıktan sonra ne kadar güzelleştiğine atıfta bulunulan fotoğraflardan sonra ise fitness uzmanı Wells isyan etti ve 300 bin takipçisine Instagram hesabından seslendi. Wells, "Lütfen artık kilomu yazarak fotoğrafımı paylaşmayın. Fotoğraflar arasında sadece 2,5 kilo fark var. Şu ana kadar hayatımda hiç, kas kütlem bu kadar fazla olmamıştı. Şu andakinden daha sağlıklı hiç olmadım. Cildimden şu anda olduğu kadar da hiç mutlu olmadım." dedi.

Spor yaparak kilo alan Wells, vücudunda yağ değil kas olduğu için zayıf olduğu halinden daha güzel bir görüntüye sahip olduğunu söylüyor.


Ünlü Instagram Fenomeni İsyan Etti: Artık Paylaşmayın

Son Dakika Dünya Ünlü Instagram Fenomeni İsyan Etti: Artık Paylaşmayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement