Mustafa Avkıran Dizi İçin 22 Yaş Gençleşti - Son Dakika
Magazin

Mustafa Avkıran Dizi İçin 22 Yaş Gençleşti

'Sevdam Alabora' adlı dizinin ana karakterlerinden biri olan ünlü oyuncu, canlandırdığı 'Ali Hikmet' karakteri için 22 yaş gençleştirildi.

28.01.2015 11:11  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadir Doğulu ile Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı, ATV'nin yeni dizisi 'Sevdam Alabora'nın çekimleri Köyceğiz'de devam ediyor. Dizinin ana karakterlerinden Ali Hikmet'i oynayan Mustafa Avkıran, filmdeki rolü için 22 yaş birden gençleştirildi.

"BENDEKİ TEK DEĞİŞİKLİK SAÇIM"

Plastik makyaj sanatçısı Derya Ergün ve ekibi tarafından haftalar süren saç ve makyaj çalışmasının ardından Avkıran'ı gençleştirme işlemi için İngiltere'den özel makyaj malzemesi getirtildi.

Avkıran'ın saçı kendi saç rengine göre özel bir teknikle 10 günde üretildi. Özel makyaj tekniği ve saçla 22 yıl öncesine götürülen Mustafa Avkıran aynaya bakıp kendi gençliğini gördüğünde şunları söyledi:

"Aslında o yıllardan bu yana bende değişen en önemli şey saçlarım oldu. O yıllarda saçlarım vardı, şimdi yok. Ama onu da sanki benimmiş kadar başarılı bir şekilde eklediler. Kilomla ilgili bir değişiklik yok, 22 yıl öncesiyle aynı kilodayım. En büyük fark, yüzümdeki sert ifade oldu. Çünkü 'Ali Hikmet' sert bir karakter. İnsanın kendi gençliğini kendisinde görmesi çok güzel..."

Mustafa Avkıran Dizi İçin 22 Yaş Gençleşti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Mustafa Avkıran Dizi İçin 22 Yaş Gençleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement