Ünlü Spikerin Hediye Tepkisi - Son Dakika
Magazin

Ünlü Spikerin Hediye Tepkisi

Kanal D spikeri İrfan Değirmenci, kendisine hediye gönderen firmayı canlı yayında rezil etti.

12.02.2013 18:48  Güncelleme: 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D'nin Günaydın programının sunucusu İrfan Değirmenci, kendisini çok mutsuz eden bir konuyu izleyicileriyle paylaştı.

Gece haber merkezine geldiğinde masasının üstünde bir kutu gördüğünü söyleyen Değirmenci, 'Kutunun içinde gömlek ve kravat vardı ve birde kartvizit vardı, kartın üzerinde İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) yazıyor.

İDO'nun çok değerli basın müşaviri ve genel müdürü düşünmüşler bana böyle bir hediye göndermeye karar vermişler herhalde. Çok teşekkür ederim çok naziksiniz ama böyle şeylere hiç gerek yok. Ben üzüldüm açıkçası. Böyle hediyeler göndemreye gerek yok ' diye konuştu.

"HEDİYE GÖNDERMEK ADET OLMUŞ MEMLEKETTE"

Değirmenci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"'Biz İDO ile ilgili iyi haberleri de veriyoruz, kötü haberleri de veriyoruz. Biz gazetecileirn görevi bu ' diyen başarılı sunucu, 'Ama haklısınız hediye göndermek adet olmuş memlekette.

HEDİYEYİ İZLEYİCİSİNE YOLLAYACAK

"Ben bu sabah bu hediyeyi İDO'ya geri gönderecektim. Ama az önce Erzurum Yakutiye'den bir izleyicimizin mesajını gördüm. 'İrfan Bey çok şık giyiniyorsunuz. Eğer küçülenleriniz varsa bana gönderebilir misiniz? Mahallede benim de güzelce, temizce giyeceğim kıyafetlerim olsun' diyen bir genç izleyicimiz var. Eğer müsadeniz varsa ben bu hediyeyi İDO yerine Erzurum'a bu izleyicimize göndermek istiyorum. Bir kez daha teşekkür ediyorum hediye için"

İDO BASIN MÜŞAVİRLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

"Yanlış anlaşılmaya sebebiyet veren hediye gönderimiz ile ilgili açıklık getirmek istiyorum. Her sene yılbaşında biz çalışanlara geldiği gibi bizlerde kurumsal ilişkileri pekiştirme amaçlı Basın Müşavirliği olarak, çikolata, maket gemi veya gömlek gibi küçük hediyeleri uzun yıllardır listemizde bulunan kişilere gönderiyoruz.

Olumlu veya olumsuz haber yapılması ile alakalı bir durum değildir. Kurye anlaşmaları ve ofis tadilatı nedeni ile yılbaşında gönderemediğimiz ürünleri ancak bu ay başında dağıtabildik.

Yıllara yayılan düzenli bir uygulama olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Saygılarımla"

Ünlü Spikerin Hediye Tepkisi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ünlü Spikerin Hediye Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement