Ünlü Sunucu Küçükkaya'dan - Son Dakika
Yerel

Ünlü Sunucu Küçükkaya'dan

Ünlü Sunucu Küçükkaya\'dan

Fox TV’nin sabah kuşağında yer alan “Çalar Saat” programının sevilen sunucusu İsmail Küçükkaya, izinli olarak geldiği memleketi Kütahya’nın Simav ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

20.06.2014 16:46

Fox TV'nin sabah kuşağında yer alan "Çalar Saat" programının sevilen sunucusu İsmail Küçükkaya, izinli olarak geldiği memleketi Kütahya'nın Simav ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Annesi Halise Küçükkaya (56) ile birlikte geldiği Belediyede Başkan Özkan'ı makamında ziyaret eden Küçükkaya, "Simav'ın başına sizin gibi deneyimli bir belediyecinin gelmiş olmasından çok büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bunun yanında bir kaç günlüğüne izinli olarak geldiğim memleketim Simav'da dostlarımla birlikte sizi de ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileğinde bulunmak hem de size ve hemşerileri olmaktan büyük bir onur duyduğum dostlarımın hizmetinde olduğumu bildirmek üzere buradayım. Çok sevdiğim memleketim yeşil Simav'ın çözüm bekleyen sorunlarının aşılması noktasında İstanbul'da yaşayan bir kardeşiniz olarak her an hizmetinizde olduğumu bilmenizi isterim" şeklinde konuştu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Özkan, "Bizde Simavlılar olarak sizinle gurur duyuyoruz. Sabahları tüm Simavlılar olarak Fox TV'de sizi izliyoruz. Allah yolunuzu açık etsin. Sizi daha üst makamlarda görmek istiyoruz" dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret yaklaşık 20 dakika sürdü. Başkan Özkan ve Fox TV'nin sevilen sunucusu İsmail Küçükkaya günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünlü Sunucu Küçükkaya'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement