Ünlü Sunucu Roxana'nın Antrenman Videosu Yürek Hoplattı - Son Dakika
Magazin

Ünlü Sunucu Roxana'nın Antrenman Videosu Yürek Hoplattı

Ünlü Sunucu Roxana\'nın Antrenman Videosu Yürek Hoplattı

Romanyalı ünlü hava durumu sunucusunun ağırlık çalıştığı antrenman videoları binlerce kez izlendi.

27.05.2016 02:44  Güncelleme: 10:23

Canlı yayında elbisesinin azizliğine uğrayan Romanyalı hava durumu sunucusunun sosyal medya hesaplarından paylaştığı antrenman videoları on binlerce kez izlendi. Roxana Vancea'nın spor salonunda ağırlıklarla yaptığı çalışmalar filme alındı. 25 yaşındaki ünlü televizyoncu, üstüne giydiği mor body ve beyaz şortuyla fondaki müzik eşliğinde spor hareketlerini yaptı.

HAVA DURUMUNU SUNARKEN ELBİSE KAZASI YAŞAMIŞTI

Roxana'nın ağırlık çalıştığı antrenman videosu, internete yüklenmesinden sonra sadece Facebook hesabında yirmi bin kez izlendi. Romanyalı hava durumu sunucusu, mart ayında internete düşen bir videosunda, canlı yayında hava durumunu sunduğu sırada giydiği kıyafetin azizliğine uğramış ve mahcup olmuştu.

CANLI YAYINDA GÖĞÜS FRİKİĞİ VERDİ

Sosyal medyada bir anda ünlenen videoda, Roxana hava durumu raporunu sunarken kendisini işine fazla kaptırmıştı. Hava durumunu gösteren haritanın önünde bir anda hareketlenen sunucu daha sonra zıplamaya başlamıştı. Roxana'nın zıplamalarına ayak uyduramayan sütyeni görevini ifa edemeyerek güzel sunucunun göğüslerinin kameralar önünde görünmesine sebep olmuştu.


Son Dakika Magazin Ünlü Sunucu Roxana'nın Antrenman Videosu Yürek Hoplattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • aaasakal: Evet yaaa oda çok utandı zaten bizene yaaa göğüslerinden neden zıpliyo oda bilinmeyen yönü fare mi girdi stüdyoya da zıpliyo 0 0 Yanıtla

Advertisement