Kenan Işık'ın Sağlık Durumuyla İlgili Son Açıklama - Son Dakika
Güncel

Kenan Işık'ın Sağlık Durumuyla İlgili Son Açıklama

Kenan Işık\'ın Sağlık Durumuyla İlgili Son Açıklama

ATV Genel Müdürü Adem Gürses, beyin kanaması geçiren ünlü tiyatrocu Kenan Işık'ın son durumuyla ilgili "Olumsuz bir durum yok, vaziyet çok iyi." dedi.

22.03.2014 14:01  Güncelleme: 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün spor sonrası düşerek beyin kanaması geçiren ve ambulansla hastaneye kaldırılan ünlü tiyatrocu ve TV sunucusu Kenan Işık'ın tedavisine devam ediliyor. Işık'ı bugün tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdal Özyağcılar ile ATV Genel Müdürü Adem Gürses ziyaret etti.

"GELDİK AMA GÖREMEDİK"

Şehir Tiyatroları sanatçısı ve sinema oyuncusu Erdal Özyağcılar, hastane önünde bekleyen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özyağcılar, "Geldik fakat göremedik, göstermiyorlarmış. Sabah eşi gelmiş. Tıbbi bir bilgi de vermiyorlar şu anda" dedi. Özyağcılar, bir gazetecinin "Hayati tehlikesi var mı?" şeklinde sorusuna ise "Ondan da bilgim yok. Gelmemle gitmem bir oldu" diye cevap verdi.

"RİSKLİ BİR DURUM YOK"

Gün içinde hastaneye ATV Genel Müdürü Adem Gürses de geldi. Gürses, Kenan Işık'a yaptığı ziyaretin ardından hastane önündeki gazetecilere yaptığı açıklamada, ünlü tiyatrocunun durumunun iyiye doğru gittiğini belirtti. Gürses, "Ameliyat çok başarılı geçti. 48 saat, belki biraz daha da fazla bir süre uyutulacak. Olumsuz bir komplikasyon gelişmemesi en büyük iyiye gidiştir. Olumsuz bir durum yok, vaziyet çok iyi. Yoğun bakımda göremiyoruz ama doktorlardan aldığımız bilgi de o yönde ki riskli bir durum yok. Olumsuza doğru gidiş olmaması zaten olumlu gelişmedir. İnşallah en kısa sürede ayağa kalkacaktır" şeklinde konuştu.

BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ

Kenan Işık, dün öğle saatlerinde gittiği bir spor salonunda spor sonrası düşerek beyin kanaması geçirmiş ve acil olarak Amerikan Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Ünlü tiyatrocu ve TV sunucusu Işık'ın üç gün uyutulması gerektiği belirtiliyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kenan Işık'ın Sağlık Durumuyla İlgili Son Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • mükemmel insan: harika bi insan allahtan hemen iyileşmesi dileğiyle 19 0 Yanıtla
  • DOĞAN ŞAHİN: DEĞİL MILYONLAR, MILYARLAR SENIN YERINI TUTMAZ .BIZ SENIN SADECE SAĞLIĞINI ISTIYORUZ GECMIS OLSUN ISIGIMIZ 18 1 Yanıtla
  • S.Arslan: İyileştiğini duyduğumda dünyalar benim olacak.Geçmiş olsun. Dualarimiz onunla. 18 0 Yanıtla
  • ÇOK ŞÜKÜR.: ÇOK ŞÜKÜR 'KİM BEŞYÜZ MİLYAR İSTER' YETİM KALMAYACAK İNŞALLAH.GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM.BİRAN ÖNCE İYİLEŞ VE SENİ SEVENLERİN KARŞISINA ÇIK. 12 0 Yanıtla
  • AYFER ALGIN: ÇOK SEVİNDİM DUALARIM ONUNLA 9 2 Yanıtla
  • RAVZAGÜLÜ: ALLAH 'tan acil şifalar dileriz. 11 0 Yanıtla
  • D u du du: İnsanlığın senin gibi insanlara ihtiyacı var. Acil şifalar dualarımız seninle. 8 0 Yanıtla
  • ARİF KAYAHAN: ÇOK DEĞERLİ BİR İNSAN İNŞALLAH EN KISA SÜREDE SAĞLIĞINA KAVUŞUR VE ARAMIZA DÖNER 4 0 Yanıtla
  • gamze turna: ben duydugumda cok üzüldüm umarım biran önce ayaga kalkar ve programına geri döner. 0 0 Yanıtla

Advertisement