Ünye Belediyesi'nde Kazançlı İhale - Son Dakika
Yerel

Ünye Belediyesi'nde Kazançlı İhale

Ünye Belediyesi\'nde Kazançlı İhale

Ünye Belediyesi’ne ait olan akaryakıt istasyonunda yapılan ihale sonucu bir önceki ihaleden yüzde 125’lik bir fark belediyenin kasasına girecek.

25.07.2016 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Belediyesi'ne ait olan akaryakıt istasyonunda yapılan ihale sonucu bir önceki ihaleden yüzde 125'lik bir fark belediyenin kasasına girecek.

Ünye Belediyesine ait olan ve daha önce başka bir firmaya kiralanan akaryakıt istasyonu için sözleşme süresinin dolmasının ardından yeniden ihaleye çıkıldı. 20 Haziran 2016 tarihinde yapılan ihalenin ardından bugün Ünye Belediyesi ile ihaleyi kazanan Cem Petrol Otomotiv Turizm. Tic. A.Ş yetkilileri arasında sözleşme imzalandı.

İmza öncesi bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Elimizde ki rakamlara baktığımız zaman biz önceki dönemde yıllık 105 bin litre üzerinden ve rakamsal karşılık itibariyle bakıldığı zaman da aylık 32 bin liraya iş adamımız işletme iken, süresi dolduğu için 10 yıllığına yeni bir ihale gerçekleştirdik. İhale sonrası yeni rakam aylık 68 bin lira olarak belirlenmiştir. Bu sonuca baktığımızda eski ihale rakamının iki katından fazla bir rakamı belediyemize aylık olarak kazandırmış bulunmaktayız" diye konuştu.

Başkan Çamyar, "Bu rakamlar kuruşu kuruşuna Ünye'nin hizmeti için harcanacak, buradan elde ettiğimiz gelirle ilçemizin temiz olması, sokaklarının değişmesi, yollarının yapılması, binaların dış cephelerinin giydirilmesi, 21.yüzyıla yakışır bir kent inşa edilmesi kullanacağız" dedi.

Başkan Çamyar, ihaleyi kazanan iş adamlarına teşekkür etti.

Yapılan ihale çerçevesinde bugün atılan imzalarla birlikte firma akaryakıt istasyonunu 10 yıl boyunca işletecek. Aylık 68 bin lira olarak belirlenen ve her ay peşin olarak ödenecek kira bedeline ise her yıl yüzde 10 kira zammı yapılacak. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünye Belediyesi'nde Kazançlı İhale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement