Ünye'de "Güvenilir Gıda, Güvenilir Turizm" Projesi - Son Dakika
Yerel

Ünye'de "Güvenilir Gıda, Güvenilir Turizm" Projesi

Ünye\'de "Güvenilir Gıda, Güvenilir Turizm" Projesi

Ünye Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, DOKA’dan aldığı hibeyle Ünye Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi işbirliğiyle hazırladığı Güvenilir Gıda, Güvenilir Turizm” adlı projenin eğitimlerine başladı.

14.07.2014 17:38

Ünye Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, DOKA'dan aldığı hibeyle Ünye Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi işbirliğiyle hazırladığı Güvenilir Gıda, Güvenilir Turizm" adlı projenin eğitimlerine başladı.

Ünye Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, 15 bin lira finansmanı DOKA tarafından hibe olarak karşılanan "proje kapsamında ilçede gıda alanında faaliyet gösteren işletmelere Ünye Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda 5 gün sürecek eğitim semineri vermeye başladı.

Projeye ilişkin katılımcılara bilgi veren Ünye Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yetkin Esen, "Ünye'miz yabancı turistlerin uğrak yeri olan güzel bir ilçemiz. İnsanların burayı tercih etmesinin birinci sebebi doğal güzellikleri olsa da, ikici sebebi bana göre damak tatlarıdır. Bu anlamada ilçemizde hizmet veren bu sektörün işletmeleri olarak da sizlere büyük bir görev düşüyor, biz istedik ki Ünye'de gıda ile ilgilenen bu sektörde hizmet veren işletmelerin çıtası biraz daha yukarı çıksın. Biz zaman zaman gıda kontrolü yaptığımız denetimlerde, sözlü ya da yazılı yaptığımız anketlerde beklediğimiz kadar olumlu neticeler almadığımız için 'Güvenilir Gıda, Güvenilir Turizm' adlı proje hazırladık. Bu proje tamamen eğitim projesidir" dedi.

Seminer sonunda katılımcılara sertifika verileceği bildirildi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye'de 'Güvenilir Gıda, Güvenilir Turizm' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement