Ünye'de Kent Konseyi Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Ünye'de Kent Konseyi Kuruldu

Ünye\'de Kent Konseyi Kuruldu

Ünye'de yeni kurulan Kent Konseyi'nin Yürütme Kurulu Başkanlığına İbrahim Cerrahoğlu seçildi.

30.06.2014 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye'de yeni kurulan Kent Konseyi'nin Yürütme Kurulu Başkanlığına İbrahim Cerrahoğlu seçildi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Rıfat Hisarcıklıoğlu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı'na, ilçedeki 124 kurum ve kuruluş ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yaptığı konuşmada, Ünye'yi birlikte yönetmek üzere Kent Konseyi'ni kurduklarını belirterek, "Kentte yaşayanlar olarak kente sahip çıkmak, yerel yönetimlerin karar alma süreçlerine daha fazla kişinin katılımını sağlamak, sosyal hukuk devleti anlayışında bir katkıda bulunmak için buradayız. Daha çağdaş bir Ünye için, katılımcı kentlilik bilinci ve kültürünün gelişmesini sağlamak için buradayız" diye konuştu.

Çamyar'ın konuşmasının ardından Kent Konseyi'nin yürütme kurulu seçimi seçimi yapıldı. 112 oyun kullandığı seçimde İbrahim Cerrahoğlu'nun listesi 72, Hakan Şimşek'in listesi 31 oy aldı. Seçimlerde 9 oy da geçersiz sayıldı.

Cerrahoğlu'nun başkanlığındaki yürütme kurulu Ayşe Yalın, Ersoy Sağlam, Yaşar Karaduman, Aynur Zeren Tan, Yaşar Argan, Tamer Uysal, Muhittin Ocak, Osman Sarıkahraman, Selma Hasdemir, Ahmet Fidan, Abdullah Erhan Aydın, Neşe Akgül Tiyaloğlu, Adnan Sobi ve Davut Şişman'dan oluştu. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye'de Kent Konseyi Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement