Ünye Ticaret Borsasına Yeni Bina - Son Dakika
Yerel

Ünye Ticaret Borsasına Yeni Bina

Ünye Ticaret Borsasına Yeni Bina

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, “Mevcut borsa binamızın masrafları vardı, bu masrafları yapmak yerine yeni bir inşaata başlayıp, eski binamızı da kiraya verip kira geliri elde etmeyi amaçladık" dedi.

08.04.2014 17:31

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, "Mevcut borsa binamızın masrafları vardı, bu masrafları yapmak yerine yeni bir inşaata başlayıp, eski binamızı da kiraya verip kira geliri elde etmeyi amaçladık" dedi.

Uslu, Ünye Devlet Sahil Yolu üzerinde Ticaret ve Sanayi Odası yanındaki arazide 230 metrekare alan üzerine 5 kat olarak projelendirilen Ticaret Borsası inşaatını başlattıklarını söyledi.

Mevcut binanın tadilatına masraf yapmak yerine, kuruma ait arazide yeni bir bina inşa etmeyi tercih ettiklerini belirten Uslu, "Mevcut borsa binamız şehir merkezinde, değeri de yüksek. İyi bir kira geliri sağlayacağını düşündük. Mevcut borsa binamızın masrafları vardı, bu masrafları yapmak yerine yeni bir inşaata başlayıp, eski binamızı da kiraya verip kira geliri elde etmeyi amaçladık" dedi.

Yeni borsa binası inşaatına ilişkin Uslu, şu bilgiyi verdi:

"Yeni Ticaret Borsası binamızın hafriyatı alındı, temelini atacağız. 230 metrekare alan üzerinde 5 kat ve 1 depo olacak. Yeni binamız ekim – kasım ayları gibi bitirerek taşınmayı düşünüyoruz. Şu anda Ticaret Borsası'nda 5 personelimiz var, yeni yerimizde bir lokal düşünüyoruz, lokal yaparsak 1 personele ihtiyaç olabilir."

Uslu, yeni Ticaret Borsası'nın giriş katının sergi salonu, bir katının lokal, bir katının yönetim odası, meclis başkanın odası, bir katının personel katı ve en üst katının da konferans salonu olarak planlandığını sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye Ticaret Borsasına Yeni Bina - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement