Urfa'nın Kurtuluşu İstanbul'da Da Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Urfa'nın Kurtuluşu İstanbul'da Da Kutlandı

Urfa\'nın Kurtuluşu İstanbul\'da Da Kutlandı

Şanlıurfalılar Dayanışma Derneği İstanbul Şubesi tarafından 11 Nisan Urfa'nın Düşman İşgali'nden kurtuluşu etkinlikleri düzenlendi.

15.04.2014 12:00

Etkinliğe Urfa yerel idarecilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen Kurtuluş gecesine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve çok sayıda Şanlıurfa'lı siyasetçi, bürokrat ve İstanbul'da yaşayan Şanlıurfalılar yoğun ilgi gösterdi.
Şanlıurfalıların bir araya geldiği gecede Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'ye Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek tarafından plaket takdim edildi. Başkan Çiftçi, "Gurbette yaşayan hemşerilerimizin böylesine güzel bir dayanışma içerisinde olmaları bizleri oldukça mutlu ve memnun ediyor" dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, HİLVAN'LILAR DERNEĞİNDE
Bu arada etkinliğe katılan Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İstanbul'daki Hilvan Dayanışma Derneği'ni ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. Çiftçi, burada Dernek Başkanı Abdullah Bayuk tarafından karşılandı. Başkan Bayuk ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Çiftçi, İstanbul'daki Hilvanlılar hakkında da bilgiler aldı. Kendilerini ağırladıkları için Başkan Bayuk'a teşekkür eden Çiftçi, Hilvanlıların derneklerinde tüm kültürlerini ve değerlerini yaşadıklarını kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Abdullah Bayuk, ise Çiftçi'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Urfa'nın Kurtuluşu İstanbul'da Da Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement