Urfaspor'da Gözler Kayseri Maçına Çevrildi - Son Dakika
Güncel

Urfaspor'da Gözler Kayseri Maçına Çevrildi

Urfaspor\'da Gözler Kayseri Maçına Çevrildi

Ptt 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor'da kulüp başkanı Fethi Şimşek, "Hedefimiz ikinci devreye galibiyetle başlamak" dedi.

23.01.2015 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de ilk 16 haftayı 27 puanla 5. Sırada tamamlayan Şanlıurfaspor, ligin 17. Haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçına kenetlendi. Devre arasında yapılan takviyelerle güçlü bir kadroya kavuşan ve Antalya'da kamp dönemini tamamlayan Sarı-Yeşilliler, Cuma günü saat 19.30'da oynayacağı Kayserispor maçı için Kayseri'ye gitti. Tüm planlarını galibiyet üzerine kuran Şanlıurfaspor, bu zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

ŞİMŞEK: İLK MAÇTA GALİBİYETİ HEDEFLİYORUZ

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, bu sezon Süper Lig'e çıkabilmek için yoğun çaba harcadıklarını söyledi. Devre arasında yapılan transferlerle takımın güçlendiğine dikkat çeken Şimşek, "Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamıştık ve halen bu hedefimiz sürüyor. Belki bazı şanssızlıklardan dolayı ilk yarıyı istediğimiz noktada tamamlayamadık ama ikinci yarıyı mutlu kapatmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Bunun için gerek yönetim gerek teknik heyet ve gerekse de futbolcularımız elinden geleni gösteriyor. Başarıya ulaşabilmek için Şanlıurfalıların ihtiyacına da desteğimiz var, bize güvenmelerini ve her zaman takıma destek vermelerini istiyoruz" dedi.

"SÜPER LİG HEDEFİNDE HASRET BİTECEK"

Şimşek, Şanlıurfaspor'un Süper Lig hasretini bu yıl bitireceklerini dile getirerek, "İkinci yarıda güzel sonuçlar alarak zirveyi ele geçirmek istiyoruz. Bu hafta bizim gibi çok güçlü olan Kayserispor'a konuk olacağız. Onlar da şampiyonluk yarışı veriyorlar ve şuanda lider durumdalar. Bu maçın her iki taraf açısından da zor geçeceğini biliyoruz ancak biz bu deplasmandan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Şampiyonluğa oynayan bir takım olduğumuzu bu deplasmanda herkese göstermek istiyoruz" şeklinde konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfaspor'da Gözler Kayseri Maçına Çevrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement