Ürgüp'te "Bir Sokak Hayvanı da Siz Besleyin" Kampanyası Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Ürgüp'te "Bir Sokak Hayvanı da Siz Besleyin" Kampanyası Düzenlendi

Ürgüp'te düzenlenen kampanya kapsamında bir grup gönüllü tarafından hazırlanan köpek ve kedi mamaları, vatandaşlara dağıtıldı.

16.01.2015 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ürgüp'te düzenlenen kampanya kapsamında bir grup gönüllü tarafından hazırlanan köpek ve kedi mamaları, vatandaşlara dağıtıldı.

Doğayı ve hayvanları koruma derneği ve gönüllüler işbirliği ile 3000 kedi ve köpek maması paketlenerek vatandaşlara dağıtıldı.

Doğayı Hayvanları Koruma Derneği (DOHAYKO) Ürgüp temsilcisi Ayşe İren, gönüllü vatandaşlarla işbirliği yaparak "Bir sokak hayvanı da siz besleyin" kampanyası düzenlediklerini, bu kapsamda 3 bin mamayı, kurdukları stantlarla ve esnafları gezerek dağıttıklarını ifade etti.

Soğuk kış günlerinde aç kalan hayvanlar için gönüllülerin hazırladıkları binlerce paket mamayı esnaflar ve vatandaşlar aracılığıyla sokak hayvanlarına ulaştırmayı hedeflediklerini belirten sokak hayvanları koruma görevlisi Hakan Yıldız da hem bilinç oluşturmak hem de sokak hayvanlarına ulaşmak için böyle bir kampanyada yer aldığını belirterek, "Umarım hedefimize ulaşırız" dedi. - Nevşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ürgüp'te 'Bir Sokak Hayvanı da Siz Besleyin' Kampanyası Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • NAZİFE GÜRERGİL: çokkk sevindim her daim devam etsin can dostlarımız aç kalmasın, 'benim evimde iki kedim var 'dışarıdaki dostları da hiç unutmam , lütfen her insanoğlu düşünmeli biz yiyeceğimizi temin ediyoruz sokakdaki can dostların böyle şansları yok tek şansları MERHAMETLİ İNSANLAR hayırınız kabul olsun inşallah sevgiler. . 0 0 Yanıtla

Advertisement