Ürgüp'te İstiklal Marşı'nın Kabulünün 94. Yılı Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Ürgüp'te İstiklal Marşı'nın Kabulünün 94. Yılı Kutlandı

Ürgüp\'te İstiklal Marşı\'nın Kabulünün 94. Yılı Kutlandı

Ürgüp Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 94. Yıl Dönümü kutlamaları ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri Ürgüp Belediyesi Sinema ve Kültür Merkezinde yapıldı.

12.03.2015 12:58

Ürgüp Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 94. Yıl Dönümü kutlamaları ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri Ürgüp Belediyesi Sinema ve Kültür Merkezinde yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının Okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerin hazırlamış olduğu oratoryo gösteri ile devam etti. Program daha sonra 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 94. Yıl dönümü kutlamaları ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma, kompozisyon ve şiir dalında 1. olan öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile devam etti.

Program Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerin hazırlamış olduğu tiyatronun oynanması ve ödül töreni ile sona erdi.

Ürgüp Belediyesi Kültür Merkezindeki programa Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Ürgüp Belediye Başkan Vekili Mehmet Can Yalçın, Garnizon Komutanı, siyasi parti temsilcileri, STK Başkanları, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ürgüp'te İstiklal Marşı'nın Kabulünün 94. Yılı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement