Urlalı Kadınlar Liderlik Eğitimi Alıyor - Son Dakika
Yerel

Urlalı Kadınlar Liderlik Eğitimi Alıyor

Urlalı Kadınlar Liderlik Eğitimi Alıyor

Urla Belediyesi ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı işbirliğiyle yürütülen ’Kadınlar İçin Liderlik Eğitim’ programında sona gelindi.

05.06.2016 12:39

Urla Belediyesi ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı işbirliğiyle yürütülen 'Kadınlar İçin Liderlik Eğitim' programında sona gelindi. Urla Merkez, Çeşmealtı ve Zeytinalanı'nda gerçekleşen eğitimlere 36 kadın katıldı.

Etkili iletişim temelinde yatay liderlik anlayışıyla gerçekleşen eğitim kapsamında 'Kadınların Türkiye'deki ve dünyadaki konumları', 'İyi bir liderde olması gereken özellikler', 'Ortak amaçları nasıl belirleyeceğiz?', 'Başarılı bir örgütü nasıl tanımlarız' gibi başlıklar altında düzenlenen atölye çalışmalarına kadınlar aktif olarak katıldı.

Urla Belediyesi personeli sosyolog Ferda Yapıcı Çelik kolaylaştırıcılığında yürütülen ve 7 gün süren eğitimlere katılan üç grubun üyeleri, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen tanışma ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Çeşmealtı Semt Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda, lider kadınlar birbirleriyle tanıştı ve eğitim programını değerlendirdi.

Eğitimlere düzenli katılarak belge almaya hak kazanan katılımcılara 6 Haziran Pazartesi günü, Urla Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenle belgeleri teslim edilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urlalı Kadınlar Liderlik Eğitimi Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement