Uşak Polisi Okul Çevresindeki İşletmeleri Denetledi - Son Dakika
Güncel

Uşak Polisi Okul Çevresindeki İşletmeleri Denetledi

Uşak Polisi Okul Çevresindeki İşletmeleri Denetledi

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Çocuk Şubesi'ne bağlı ekipler, 2015-2016 eğitim öğretim dönemi başlangıcında, huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim için okullar bölgesinde bulunan internet kafe ve oyun salonlarına denetim yaptı.

29.09.2015 01:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Çocuk Şubesi'ne bağlı ekipler, 2015-2016 eğitim öğretim dönemi başlangıcında, huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim için okullar bölgesinde bulunan internet kafe ve oyun salonlarına denetim yaptı. Uygulamada 35 internet kafe, 10 büfe, lokanta ve kafe denetlendi, 201 kişi sorgulandı ve 4 işletmeye adli ve idari işlem yapıldı.

Okulların açılmasıyla birlikte harekete geçen Uşak polisi, okullar bölgesinde bulunan internet kafe, oyun salonları, büfe ve lokantaları denetledi. Denetimlerde 35 internet kafe ve oyun salonu ile okul çevrelerinde bulunan gıda ürünü satan toplam 10 büfe, lokanta ve kafe işletmesi, sağlığa uygunluk yönünden kontrol edildi. Okul çağındaki çocukların psikolojik ve fizyolojik gelişimini etkileyen şiddet içerikli oyunların oynatılmasının engellenmesi amacıyla 201 kişiyi sorgulayan emniyet güçleri, reşit olmayan çocuk bulundurmaktan ve sigara içirtmekten 4 internet kafeye adli ve idari işlem yaptı. Uşak Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ahlaki ve fiziki açıdan sağlıklı birer birey olabilmelerine katkı sağlayarak, her anlamda gelişimlerini olumsuz etkileyecek unsurlardan korunmalarına yönelik denetimlere devam edilecektir" denildi. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak Polisi Okul Çevresindeki İşletmeleri Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement