Uşak Sportif, Eurochallenge'a Veda Etti - Son Dakika
Spor

Uşak Sportif, Eurochallenge'a Veda Etti

Uşak Sportif, Eurochallenge\'a Veda Etti

FIBA EuroChallenge J Grubu’nda yer alan Muratbey Uşak Sportif gruptaki son maçında Fransız ekibi Le Mans’ı ağırladı.

24.02.2015 21:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FIBA EuroChallenge’da son 16 turundaki son maçında Le Mans’ı ağırlayan Muratbey Uşak Sportif sahadan 79-82 mağlup ayrıldı. Bu sonucun ardından Muratbey Uşak Sportif, Avrupa arenasına veda ederken, Erman Kunter’in çalıştırdığı Le Mans bir üst tur vizesini almayı başardı.

Dengeli geçen ilk çeyreği 25-20 önde tamamlayan Muratbey Uşak Sportif karşısında ikinci çeyrekte daha iyi oynayan taraf Le Mans oldu ve Fransız ekibi devreye 37-48 önde gitmeyi başardı. Üçüncü çeyrekte yeniden sert savunma yapan temsilcimiz farkı 6 sayıya kadar düşürdü ve son bölüme 56-62 geride girdi. Son çeyrekte kontrolü yeniden eline alan Le Mans mücadeleyi de temsilcimizin son bölümdeki çabalarına rağmen 79-82 kazanmayı başardı.

Muratbey Uşak Sportif’te Chris Warren 19 sayı 3 ribaunt 4 asist, Sertaç Şanlı 10 sayı 5 ribaunt ve Zupan 14 sayı 3 asist ile mücadele etti.

Le Mans’ta ise 16 sayı 5 ribaunt 6 asist ile oynayan Rodrigue Beaubois maçın yıldızı olurken, Eito 14 sayı ve CJ Wallace 11 sayı 5 ribaunt 3 asist ile oynadı.

Benzer haberler için Ajans Basketbol

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Uşak Sportif, Eurochallenge'a Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement