Uşak Sportif'te Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Spor

Uşak Sportif'te Galibiyet Sevinci

Uşak Sportif\'te Galibiyet Sevinci

FIBA EuroChallenge Kupası H Grubu'nda üçüncü maçında sahasında Litvanya ekibi Siauliai'yı mağlup eden Uşak Sportif, üçüncü haftayı averajla 2. sırada tamamladı Genel Menajer Erdoğan: "Gruptan çıkma şansımızı yükselttik"

20.11.2014 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FIBA EuroChallenge Kupası H Grubu'ndaki üçüncü maçında kendi sahasında Litvanya'dan Siauliai'yı  79-69  yenen Uşak Sportif ikinciliğe yükselirken guruptan çıkma şansını yükseltti.

Uşak Sportif Genel Menajeri Fatihan Erdoğan AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu br periyottan geçtiklerini belirterek takımın ligde ve Avrupa'da başarılı sonuçlar aldığını söyledi.

Oyuncuların motivasyonunu üst seviyede tutmaya çalıştıklarını kaydeden Erdoğan, Avrupa Kupası'nda gruptan çıkacaklarına inandığını kaydetti.

Üçüncü haftanın ardından gurupta lider Siauliai ile aynı puanda averajla ikinci sırada yer aldıklarını kaydeden Erdoğan, "İki kulvarda da çıkışımızı sürdürüyoruz. İyi basketbol oynuyoruz. Oyuncu kadromuz belli, 9,10 oyuncu ile mücadele ediyoruz. Basketbol adına sahada çok iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum. Keyifli maçlar çıkartıyoruz. Önemli olan sürekli galip gelmek değil, spor adına basketbol adına güzel şeyler yapmak. Uşak'ta tribünler tıklım tıklım doluyor. Bu da hedeflerimizi yükseltmemize yardımcı oluyor" dedi.

Başantrenör Ozan Bulkaz ise oyuncularının performansının giderek arttığını belirtirek, "Kendi evinde maç kaybetmeyen bir takım olmak istiyoruz. Avrupa bizim için çok önemli. Ay yıldızlı formayı taşıyoruz. Gruptan çıkıp bir ilki başarmak istiyoruz" dedi.

Uşak Sportif'in galip tamamladığı haftada grubun diğer maçında Belarus ekibi Tsmoki-Minsk 'i 87-82 yenen Rusya'dan Enisey üçüncü olarak haftayı tamamladı.

Grupta gelecek hafta Uşak Sportif deplasmanda Tsmoki - Minsk ile, Enisey ise Sialiai ile karşılaşacak.

Grupta 3. maçların ardından oluşan puan durumu şöyle:

Takım O G M A Y P 1. Siauliai 3 2 1 265 243 5 2. Uşak Sportif 3 2 1 225 214 5 3. Enisey 3 2 1 256 262 5 4. Tsmoki-Minsk 3 0 3 232 259 3
- Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Uşak Sportif'te Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement