Uşak'ta Güvenli İnternet Kullanımı Konferansı - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta Güvenli İnternet Kullanımı Konferansı

Uşak\'ta Güvenli İnternet Kullanımı Konferansı

Uşak Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen "Güvenli İnternet Kullanımı" konferansı yapıldı.

06.02.2017 17:02

Uşak Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen "Güvenli İnternet Kullanımı" konferansı yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen konferansta konuşan Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, gelişen teknoloji ile birlikte suç alanlarının arttığını söyledi.

İnternet kullanımının artmasıyla günlük hayata bir çok değişikliğin meydana geldiğini dile getiren Ergüder, "Eskiden bilgisayarlar bir oda büyüklüğündeydi. Artık cebimize girecek kadar küçüldü. Bununla birlikte, İnternet artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. İnternet'in büyük faydaları olduğu gibi zararları da var. Bu zararlardan korunmak sizin elinizde." diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin de güvenli İnternet kullanımının önemine değinerek, konferansın gerçekleşmesinde katkısı olanlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesinde görevli polis memuru Murat Çakan, öğrencilere güvenli İnternet kullanımı hakkında bilgi verdi.

Konferansa Uşak Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak'ta Güvenli İnternet Kullanımı Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement