Uşak'ta Yeni Salon İhalesi Bu Yıl Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta Yeni Salon İhalesi Bu Yıl Yapılacak

Uşak\'ta Yeni Salon İhalesi Bu Yıl Yapılacak

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’ın yeni bir spor salonuna kavuşacağının müjdesini verdi.

19.07.2014 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak'ın yeni bir spor salonuna kavuşacağının müjdesini verdi. Salonun ihalesi bu yıl içerisinde yapılacak.

Yapılması planlanan salonun yer tahsisi ile ilgili bütün pürüzleri belediye olarak sona erdirdiklerini anlatan Cahan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2014 yılı içinde ihaleyi bitirip ilk kazmayı vuracağını belirtti. Kentte spor salonu konusunda eksiklik olduğunu ileten Cahan, bu konuda Fatih Mahallesi'nde kısa sürede ilk temelin atılacağını aktardı. Özellikle son yıllarda basketbolda yaşanan gelişmeler neticesinde salon eksikliğinin daha da hissedildiğini vurgulayan Cahan, "İlimiz her yönü ile gelişen ve ilerleyen bir kent konumunda yer almaktadır. Bu nedenle Uşak'ın her alanda gelişmesi gerekmektedir. Biz projelerimiz Uşak'a yeni bir ivme kazandıracağız. Bunun yanında kentin eksikliklerini de bilerek hareket etmekteyiz. Bilindiği üzere spor salonu konusunda sıkıntılar yaşanmaktaydı. Bu sorun artık sona erecek. Belediyemiz ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ortaklı ile bu sorun ortandan kalkacak" dedi.

Salonun bitmesi ile salon sporlarının en iyi ortamlarda yapılacağının altını çizen Cahan, bu nedenle ayrı bir mutluluk yaşadıklarını iletti. Projenin hayata geçmesinin kent park projesinin hayata geçmesi bakımından da son derece önemli olduğunu ifade eden Cahan, " Kent park projesi ilimizin imaj projelerinden birisidir. Projenin bitmesi ile ilimiz her anlamda farklılıklar yaşayacaktır. Projede Atatürk Spor Salonu'nun da gitmesi gerekmekteydi. Bu nedenle yapılan çalışmalar neticesinde kent park da bir kazanım daha sağlamış olacak" ifadesini kullandı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak'ta Yeni Salon İhalesi Bu Yıl Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement