Uşak Üniversitesi Öğrencilerinin Gazi Duyarlılığı - Son Dakika
Medya

Uşak Üniversitesi Öğrencilerinin Gazi Duyarlılığı

Uşak Üniversitesi Öğrencilerinin Gazi Duyarlılığı

Uşak Üniversitesi İletişim Bölümü öğrencilerinden takdire şayan duyarlılık.

05.06.2016 20:32  Güncelleme: 20:36

ADI BELLİ OLMAYAN SAVAŞIN İZLERİ ADI ALTINDA PROJE GELİŞTİRMİŞLERDİR. BU PROJEDE ZAFER'İN KAHRAMANLARI İSİMLİ KİTAP BASIMININ PLANLANMASI' OLARAK HAZIRLANMIŞTIR. PROJE 1 EKİM 2016 TARİHİNDE BAŞLANACAK 2017 HAZİRAN AYINDA SONA ERECEKTİR.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümünden HAKAN DEVELİ ve GAMZENUR AKKİRPİK adlı öğrenci arkadaşlarımızın: Zafer Bölgesi'nde ikamet eden gazilerimizin kahramanlık hikâyeleri ve şu anki durumlarını araştırarak kitaplaştırmak ve bu kitabın gelirini gazilerimiz ve ailelerine bağışlayarak halkın dikkatini çekerek farkındalık yaratmak amaçlanmaktadır.

Zafer Bölgesi (Afyon-Kütahya- Uşak) içerisinde de yaşayan birçok gazimiz bulunmaktır. Ancak bugüne kadar Zafer Bölgesi'nde gazilerin moral değerlerini yükseltecek ve psikolojik motivasyonlarını arttıracak ve aynı zamanda halkın ilgi ve dikkatini bu yöne çekecek etkili bir çalışma yürütülmemiştir. Gazilerin toplumumuz ve tarihimiz açısından önemini göz önüne aldığımızda Zafer Bölgesi'nde ikamet eden gazilerimiz için böyle bir çalışma yapılması elzemdir.

Bu açıdan bakıldığında hem gazilerimizin kahramanca mücadelelerini hem de şu an yaşamış olduğu zorlukları halka anlatabilmek/aktarabilmek gerekmektedir. Ayrıca gazilerimizin moral ve psikolojik değerlerini de yeniden yükseltebilmek amaçlanmıştır.


Son Dakika Medya Uşak Üniversitesi Öğrencilerinin Gazi Duyarlılığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement