Uşak Yangında Bitişik 5 Ev Kullanılmaz Hale Geldi - Son Dakika
Güncel

Uşak Yangında Bitişik 5 Ev Kullanılmaz Hale Geldi

Uşak Yangında Bitişik 5 Ev Kullanılmaz Hale Geldi

Yangında bitişik 5 ev kullanılmaz hale geldiUşak'ta iki katlı bir konutta başlayan yangın, bitişiğinde yine ahşap olan dört eve sıçrayıp, büyük çaplı maddi hasara yol açtı.

26.05.2016 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yangında bitişik 5 ev kullanılmaz hale geldi

Uşak'ta iki katlı bir konutta başlayan yangın, bitişiğinde yine ahşap olan dört eve sıçrayıp, büyük çaplı maddi hasara yol açtı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında beş ev, kullanılamaz hale geldi.

Ünalan Mahallesi Çeltik Cami Sokak'ta oturan Eyüp Karagöz'e ait iki katlı ahşap evde, bugün saat 03.30'da, sobadan yangın çıktı. Konuttaki yangın bitişikte oturan Hüseyin Doğan, Asım Çelik, Ömer Göl ve Yunus Yıldırım'a ait hepsi tek katlı olan evlere de sıçradı. Binaların eski ve ahşap olması nedeniyle bir anda büyüyen yangına Uşak Belediyesi itfaiyesi müdahale etti. Bir saatte kontrol altına alınarak söndürülen ve korkulu anlar yaşatan yangında, can kaybı yaşanmadı.

Uşak Valisi Ahmet Okur ve AK Partili Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, sabah saatlerinde yangın mahalline gelerek incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, yangında zarar gören vatandaşlara gereken yardımın yapılacağını söyledi. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte belediye ekipleri, enkaza dönen eski evleri yıkarak tahliye işlemlerine başladı. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak Yangında Bitişik 5 Ev Kullanılmaz Hale Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement