Uşakta 2 Ayrı Hırsızlık Şebekesi Çökertildi - Son Dakika
Güncel

Uşakta 2 Ayrı Hırsızlık Şebekesi Çökertildi

Uşakta 2 Ayrı Hırsızlık Şebekesi Çökertildi

Uşak’ta 2 ayrı hırsızlık şebekesi polis tarafından çökertildi.

24.03.2015 12:40

Uşak'ta 2 ayrı hırsızlık şebekesi polis tarafından çökertildi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucu, 2 farklı hırsızlık olayına karışan 7 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre ilk olay, Mende Pazarı mevkiinde bir kuyumcuda yaşandı. İl dışından Uşak'a gelen 4 şahıstan Yeliz K. ve C.D. (14) bir kuyumcuya girdi. Şüpheli tavırlarıyla dikkat çeken şahıslar polis tarfından takibe alındı. Polisler, olay sırasında diğer 2 şahsın otoparkta beklediğini tespit etti. Polis ekipleri, kuyumcudan çıkarak otoparkta bekleyen araca gelen Yeliz K. ve C.D. ile otoparkta bekleyen Ç.D. ve C.D.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların çaldığı 3 adet bilezik de bulundu.

Yeliz K. isimli şahsın yanında 5 yaşındaki çocuğunun bulunduğu, 6 aylık hamile olduğu, 94 ayrı suç kaydı bulunduğu, 9 suçtan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu belirlendi. 14 yaşındaki C.D.'nin 3, Ç.D.'nin 42, C.D.'nin de 31 ayrı sabıkası bulunduğu ve polis tarafından arandıkları öğrenildi.

Asayiş ekiplerinin diğer bir çalışmasında ise 57 evden hırsızlık yapmak suçundan aranan 3 kadın yakalandı. İbrahim Tahtakılıç Caddesi üzerinde bir apartman dairesine girmeye teşebbüs ederken yakalanan Gülhanım K., Bahar F. ve Meltem K., ev sahibinin 155 polis imdat hattını arayarak ihbarda bulunması sonucu kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Her iki olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uşakta 2 Ayrı Hırsızlık Şebekesi Çökertildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement