Üsküdar Spor Oyunları Başladı - Son Dakika
Spor

Üsküdar Spor Oyunları Başladı

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen oyunların açılışına FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır da katıldı.

21.04.2014 17:17

Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında düzenlenen Üsküdar Spor Oyunları'nın yedincisi başladı.

Çamlıca Spor Okulu'nda yapılan oyunların açılışına, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır katıldı.

Atletizm, engelliler atletizm, karate, hentbol, judo, tekvando ve yüzme branşlarında gerçekleştirilen oyunların açılışında konuşan Hilmi Türkmen, minik sporcuların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, oyunların Üsküdar'da sporu tabana yayma etkinliklerinin en önemlisi olduğunu kaydetti. Türkmen, bu oyunlar sayesinde yeni şampiyonlar yetişmesine katkı sağlayacaklarına yürekten inandığını vurgulayarak, sağlıklı neslin yetişmesinde sporun önemine değindi.

Minik sporculardan sporu hayatlarından eksik etmemelerini isteyen Türkmen, kendilerinin belediye olarak kapalı spor salonlarından, yüzme merkezlerine kadar birçok spor merkezi yaptıklarını belirterek, ailelere çocuklarını bu merkezlere göndermeleri tavsiyesinde bulundu.

Cüneyt Çakır ise yaptığı konuşmada, bu tip organizasyonların yeni nesil şampiyon sporcuların yetişmesine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından spor oyunları, Mustafa Güler, Hilmi Türkmen, Cüneyt Çakır ve Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul Hakem İl Temsilcisi Oğuz Uğurlu tarafından başlatıldı.

Üsküdar Spor Oyunları 27 Nisan Pazar günü sona erecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Üsküdar Spor Oyunları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement