Uslu: Şaibeli Şeyler Var... - Son Dakika
Spor

Uslu: Şaibeli Şeyler Var...

Uslu: Şaibeli Şeyler Var...

Sarı lacivertli yönetici, rakiplerine göndermede bulundu.

23.03.2015 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile oynanan derbi maçta oyunu terk eden Emmanuel Emenike'ye sahip çıktı.

FBTV'ye açıklamada bulunan Uslu, Emenike'nin fazla eleştirildiğini dile getirerek, "Emenike'yi tenkit ediyorlarmış, tenkit edecek bir şey yok. Sporda, futbolda, her branşlarda problemler olabilir. İnsanlar gol atamayabilir, kaleci çok basit goller yiyebilir. Bunlar doğaldır" diye konuştu.

Mahmut Uslu, Nijeryalı futbolcuyla ilgili yorum yapan eski teknik direktörleri Mustafa Denizli ve eski futbolcuları Tümer Metin'i eleştirerek, "Bütün Fenerbahçelilere ve kamuoyuna söylüyorum, Bayer Leverkusen, Atletico Madrid maçı daha geçen oynandı. Ömer Toprak kendi kalesine gol atmış, ondan sonra da penaltı kaçırmış. Ama seyircisi çağırmış, bütün stat alkışlamış. Biz bunu yapmalıyız. Golü kaçırdıkları için zaten üzülüyorlar" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de son dönemde şaibeli olayların yaşandığını savunan  Uslu, şunları kaydetti:

"Kalecimiz Volkan koridorda konuştu diye 4 maç ceza aldı. İki haftadır rakiplerimizin koridorlarında konuşmalar oluyor. Nerede bu konuşmalar? Bunlar nedir ya? Geçen haftaki maçta yine birtakım şeyler var. Şaibeli şeyler var. Biz bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Diğerleri gibi 'şunu yaptılar, bunu yaptılar' demiyoruz. 'Konuşmalar var' diyoruz. Devre arasında geç çıkmalar var. Federasyon niçin 'kardeşim böyle böyle' demez? Biz bekliyoruz bunları, çünkü Türkiye'de son 20-30 yıldır böyle 3 takımın birbirine rekabet ettiği ortam yok. Biz adalet ve eşitlik istiyoruz. Başka herhangi bir şey söylemiyoruz. Kamuoyundan ve medyadan da bunu rica ediyoruz."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Uslu: Şaibeli Şeyler Var... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • erhan: Sikeci uslu 0 0 Yanıtla
  • hakikat: Bunlar hem yalancı hem EMEK HIRSIZLARI sizde hiçmi utanma ar namus yok dünkü kadıköy REZALETİNI tüm TÜRKİYE seyretti s ha.la utanmadan bu açıklamayı yapıyor.onu şikecibaşı konuşturuyor oda tetikçi işini yapıyor.Emre,emenike,Fırat aydunus denen eyyamcı beraber oynadılar tiyatroyu ben bu fıratı mahkemeye verecem 0 0 Yanıtla
  • Mehmet: Adalet eşitlik ve şike istiyor mahmut uslu geyiği 0 0 Yanıtla

Advertisement