Usta Öğretici Kurslarını Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi - Son Dakika
Yerel

Usta Öğretici Kurslarını Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi

Kumluca Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan trafik ve çevre bilgisi ile direksiyon eğitimi usta öğreticiliği kursunu tamamlayanlara sertifikaları verildi.

22.06.2015 11:44

Kumluca Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan trafik ve çevre bilgisi ile direksiyon eğitimi usta öğreticiliği kursunu tamamlayanlara sertifikaları verildi.

Kursların tamamlanmasının ardından düzenlenen belge dağıtım törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin ve Kumluca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir ile kursiyerler katıldı.

Tekdemir, törende yaptığı konuşmada, yaklaşık iki ay önce başlattıkları ve zor koşullarda ilçede açılmasını sağladıkları kurslara 58 kişinin katıldığını söyledi.

Sertifika alan kursiyerlerin bugünden itibaren istihdam edilme haklarının bulunduğunu bildiren Tekdemir, ilçede bu kursların açılmasında emeği geçen Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Girgin ile Tekdemir, kursta başarı göstererek sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere belgelerini verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Usta Öğretici Kurslarını Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement