Uyuşturucu Bağımlısı Koca Hemşirenin Hayatını Kararttı - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Bağımlısı Koca Hemşirenin Hayatını Kararttı

Uyuşturucu Bağımlısı Koca Hemşirenin Hayatını Kararttı

Adana'da, evlenip 4 çocuk yaptığı kocasının uyuşturucu bağımlısı olması nedeniyle başına gelmeyen kalmayan kadın, kocası boşanmaya razı olmayınca çareyi kaçmakta buldu.

07.02.2015 09:38  Güncelleme: 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da bir kamu hastanesinde hemşire olarak çalışırken, 5 yıl önce evlendiği ve 4 çocuk yaptığı kocasının uyuşturucu bağımlısı olması nedeniyle hastanedeki görevinden atılan genç kadın, şiddet gördüğü için intihar girişiminde bulundu, kocası boşanmaya razı olmayınca çareyi kaçmakta buldu.

TARTIŞMALARDAN SONRA EŞİNİ DARP ETMEYE BAŞLADI

Edinilen bilgiye göre olay, Çukurova ilçesine bağlı Belediyeevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir kamu hastanesinde hemşire olarak çalışan Mehtap Ü. (27), 5 yıl önce Adem Ü. ile annesi Figen Bilgeç'in karşı çıkmasına rağmen kaçarak evlendi. Ancak evlendikten sonra kocasının uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrendi. Bu nedenle çiftin arasında tartışmalar başladı. Adem Ü., eşini sık sık darp etmeye başladı. Uyuşturucu almak için eşinden para isteyen Adem Ü., eşinin aldığı bütün maaşı uyuşturucuya vermeye başladı. Hastaneye gidip sık sık para isteyerek kavga çıkardığı için düzensiz hayat nedeniyle genç kadın hemşirelik görevinden atıldı. Genç kadın buna rağmen eşiyle evli kalmaya devam edip bir taraftan da iş aradı. Özel bir hastanede iş bulan genç kadın buradan da kocası yüzünden çıkartıldı. Genç kadın bu kadar olumsuzluklara rağmen 5 yılda 4 çocuk yaptı.

KOCASI UYUŞTURUCU ALAMAYINCA ŞİDDETİ ARTIRDI

Genç kadın özel hastaneden de işten çıkartılınca ailenin bunalımına bir de maddiyat girdi. Psikolojisi bozulan genç kadın oturduğu evin balkonundan atlayarak intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan genç kadın bir hafta hastanede yattıktan sonra taburcu oldu. Genç kadın taburcu olduktan sonra 4 çocuğunu kayınvalidesine bırakarak annesi Figen Bilgeç'in evine yerleşti. Ancak kocası burada da peşini bırakmadı. Sürekli eve gelip rahatız etmeye, annesine ve kendisine şiddet uygulamaya başladı. Hemşire bunun üzerine boşanma davası açmaya karar verdi. Bu durumu öğrenen koca iyice sinirlenerek eşini yine darp etti.

EVDEN KAÇIP İZİNİ KAYBETTİRDİ

Anne Bilgeç, kızı Mehtap Ü.'nün, kocasından gördüğü şiddet ve baskıya dayanamayıp evden kaçtığını, 24 gündür kendisinden haber alamadıklarını ve hayatından endişe ettiklerini söyleyerek polise başvurdu. Anne Bilgeç, kızının hayatını damadının mahvettiğini belirterek, "Kızımın kamu hastanesinde garanti işi vardı onun yüzünden hastaneden atıldı. Özel bir hastanede çalışmaya başladı, oradan da damadın yüzünden atıldı. Damadım uyuşturucu bağımlısı olduğu için kızıma hayatı zehir etti. En sonunda kızım onun yüzünden evden kaçtı" dedi.

POLİS GENÇ KADINI BULDU

Başvuru üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Kayıp Büro Amirliği yaptığı çalışmada genç kadına hemen ulaştı. Ancak genç kadın eşiyle boşanmak istediğini, bu aşamada kocasının yerini bilmemesi gerektiği için Adana'dan kaçtığını belirterek, "Kocamdan dolayı Adana'dan kaçtım. Yerimin bilinmesini istemiyorum. Adana'ya da dönmeyeceğim" dediği öğrenildi. Bu nedenle polis yeni bir kadın cinayetinin önüne geçmek için kadının yerini sır gibi saklıyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Bağımlısı Koca Hemşirenin Hayatını Kararttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement