Uyuşturucu Hap Ticaretine 6 Yıl 8 Ay Hapis - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Hap Ticaretine 6 Yıl 8 Ay Hapis

Uyuşturucu Hap Ticaretine 6 Yıl 8 Ay Hapis

Samsun’da evinde yapılan aramada uyuşturucu hap ele geçen bir kişi yargılandığı mahkeme tarafından 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

02.07.2015 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da evinde yapılan aramada uyuşturucu hap ele geçen bir kişi yargılandığı mahkeme tarafından 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri yaklaşık 3 ay önce 36 yaşındaki M.Y.'nin İstanbul'dan satmak için Samsun'a uyuşturucu hap getirdiği istihbaratını aldı. M.Y.'nin Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'ndeki evinde yapılan aramada 605 adet extacy uyuşturucu hap ele geçti. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan M.Y.'nin Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanması sona erdi.

Suçunu itiraf eden ve uyuşturucu sattığı kişileri polise haber veren M.Y.'nin, İstanbul'dan bin adet olarak aldığı uyuşturucu hapın geri kalan kısmını sattığı ve uyuşturucu sattığı kişileri de polise haber verdiği öğrenildi.

Mahkeme heyeti M.Y.'yi zarar ve tehlikenin boyutunu göz önünde bulundurarak "uyuşturucu ticareti" suçundan önce 12 yıl hapis cezasına çarptırdı. Suçunu itiraf eden, uyuşturucu sattığı kişileri polise haber verip yakalatması ve duruşmadaki iyi halini de göz önünde bulundurarak cezasını 6 yıl 8 ay hapis, bin 320 lira da adli para cezası olarak kararlaştırdı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Hap Ticaretine 6 Yıl 8 Ay Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement