Uyuşturucu Satıcıları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Satıcıları Yakalandı

Uyuşturucu Satıcıları Yakalandı

Eskişehir'de polisin yaptığı operasyonda üzerlerinden satışa hazır 512 adet Ecstasy hap, 6,6 gram esrar maddesi ve 56 çıkı tabir edilen peçete kağıtlarına sarılı bonzai maddesi bulunan 5 kişi gözaltına alındı.

04.05.2016 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de polisin yaptığı operasyonda üzerlerinden satışa hazır 512 adet Ecstasy hap, 6,6 gram esrar maddesi ve 56 çıkı tabir edilen peçete kağıtlarına sarılı bonzai maddesi bulunan 5 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde satıcılarına yönelik gerçekleştirilen planlı ve koordineli çalışmalar sonunda; uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen 5 kişi yakalanırken 3 kişi hakkında da kullanma amacıyla uyuşturucu madde satın alma ve bulundurmadan işlem yapıldı. Gözaltına alınan 5 şüphelinin kaldıkları evde yapılan aramalarda 512 adet Ecstasy hap, 6,6 gram esrar maddesi ve 56 çıkı tabir edilen peçete kağıtlarına sarılı bonzai maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ticareti yapmaktan gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Satıcıları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement