Uzatmalı Kongreler Bugün - Son Dakika
Güncel

Uzatmalı Kongreler Bugün

Uzatmalı Kongreler Bugün

Şanlıurfa'da AK Parti'nin mevcut başkanları aday gösterilmekten vazgeçildiği için ertelenen Eyyübiye ve Haliliye ilçe kongreleri bugün yapılıyor.

19.12.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Haliliye ve Eyyübiye ilçe kongreleri bugün gerçekleştiriliyor. Daha önce mevcut başkanlarla yapılması planlanan kongreler ertelendikten sonra yeni aday arayışına girilmişti. AK Parti Genel Merkezi Eyyübiye'de Süleyman Elgün'den sonra İsmail Demirbaş, Haliliye'de ise İbrahim Halil Kızılelma'dan sonra Mehmet Conpalat ile yola devam kararı almıştı. Demirtaş ve Canpolat isimlerinin açıklanmasının ardından kongre tarihleri de bugün olarak belirlenmişti. Saat 10.00'da GAPTEM'de Eyyübiye, saat 14.00'de Urfa Cıty'de Haliliye kongresini yapacak. Yüzlerce partilinin yönetime girmek için müracaat ettiği kongrelere, tek liste halinde gidilmesi bekleniyor.

Yönetimlerin bugün belirlenmesinin ardından ise, her iki ilçede de kadın ve gençlik kolları kongrelerinin ilerleyen günlerde yapılmasına sıra gelecek.

İL BAŞKANLIĞI İÇİ YARIŞ SÜRÜYOR

Öte yandan il başkanlığı için de yarış devam ediyor. Abdurrahman Kırıkçı, Abdullah Yeşil, Ahmet Akay ve Bekir Kan'ın aday olduğu il başkanlığında AK Parti Genel Merkezi, ya mevcut adaylardan birisine veya farklı isme görev vereceği tahmin ediliyor. Adayların genel merkez tarafından Ankara'ya çağrıldığı öğrenilirken, milletvekili aday adaylığı sebebiyle başkanlığa aday olmayacağını açıklayan Yusuf Eğilmez ise, bugün yapılacak ilçe kongrelerine katılıp konuşma yapması bekleniyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Uzatmalı Kongreler Bugün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement