Üzülmez, Amatörün Destekçisi - Son Dakika
Güncel

Üzülmez, Amatörün Destekçisi

Üzülmez, Amatörün Destekçisi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sportif anlamda elde ettiği başarılarla adını duyuran amatör spor kulüplerine destek olmaya devam ediyor.

06.10.2015 14:45  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Üzülmez, ilçede sportif faaliyet gösteren 12 amatör spor kulübüne ihtiyaçları doğrultusunda malzeme desteğinde bulunacak.

Göreve geldikleri ilk yıl içinde Kartepe'nin sportif anlamda elde ettiği başarıların gelecek sezonlarda artarak devam etmesini amacıyla Başkan Üzülmez, Amatör Spor Kulüpleri'nin ve Kartepeli gençlerin spor olanaklarını geliştirecek tesisler kazandırdı. Yatırımların yanında malzeme desteklerinde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bu yıl da ilçede sportif faaliyet gösteren 12 amatör spor kulübüne ihtiyaçları doğrultusunda malzeme desteği verecek.

Kartepe'ye değer katan sportif başarıları ile ilçenin tanıtımını en iyi şekilde sergileyen amatör spor kulüplerine Kartepe Belediyesi'nin bu yıl da malzeme desteğini 16 Ekim Cuma günü vermeyi planlanıyor. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde organize edilecek malzeme dağıtım töreni hazırlıkları Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Birimi tarafından yürütülüyor.

Kartepe'de faal olan kulüplerden Derbent Spor Kulübü, Nusretiye Spor Kulübü, Suadiye Spor Kulübü, Şirin Spor Kulübü, Sarımeşe Spor Kulübü, Uzunçiftlik Spor Kulübü, Uzuntarla Spor Kulübü, Eşme Spor Kulübü, Arslanbey Belediye Spor Kulübü, Arslanbey Organize Sanayi Spor Kulübü, Derbent Esnaf Spor Kulübü ve Maşukiye Spor Kulübü'nden gelen ihtiyaç listesine göre takımlara malzeme desteği verilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez, Amatörün Destekçisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement