Üzülmez, Haftasonu da Kartepe Sokaklarında - Son Dakika
Güncel

Üzülmez, Haftasonu da Kartepe Sokaklarında

Üzülmez, Haftasonu da Kartepe Sokaklarında

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez birlikte yönetim modeli çerçevesinde hayata geçirdiği mahalle gezilerine hafta içi hafta sonu demeden devam ediyor.

01.11.2016 10:04  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta sonu boyunca Kartepe'de inceleme ve temaslarda bulunan Başkan Üzülmez, her fırsatta halkın içinde olmaya özen gösterirken, mahallelerdeki projeleri yerlerinde inceleyip mahalle sakinleriyle de görüş alışverişinde bulunuyor. Bu kapsamda Şirinsulhiye, Balaban ve Eşme mahallelerinde haftasonu incelemelerde bulunan Başkan Üzülmez, bölgede yaşayan vatandaşlarla da bir araya gelerek hemşehrilerinin sıkıntılarını da dinledi.

Başkan Şirinsulhiye, Eşme ve Balabandaydı

Kartepeli vatandaşların her zaman yanlarında görmeye alıştıkları Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe genelinde belirlediği program dâhilinde bu hafta sonu da mahalle ve köylere ziyaretlerde bulundu. Kartepe'nin değişimine ve gelişimine katkı verecek çalışmaları yerinde görmek için ekibiyle Şirinsulhiye, Balaban ve Eşme Mahallelerinde muhtarlar eşliğinde gezen Başkan Üzülmez, mahalle sakinleriyle de çay içip sohbet etti.

Kartepe'ye hak ettiği hizmetleri kazandırmak ve geleceğini şekillendirmek için vaktinin çoğunu sahada hemşehrileriyle geçiren Başkan Üzülmez, ilçede devam eden çalışmaları da yakından takip ediyor. Mahalle gezilerine sabahın ilk saatlerinde Şirinsulhiye Mahallesinde başlayan Başkan Üzülmez, öncelikle Şirinsulhiye Spor Tesislerinde antreman yapan minik sporcuları ziyaret etti. Ardından Kar-Mek, ücretsiz spor salonu veya Mahalle konağı gibi sosyal belediyecilik projeleri için mahallede bulunan boş bir binayı gezdi. Şirinsulhiye meydanındaki kahvede mahalle sakinleri ile çay içip sohbet eden Başkan Üzülmez, hemşehrilerinin görüş ve önerilerini de dinledi.

Haftasonu mahalle gezilerine Eşme Mahallesiyle devam eden Başkan Üzülmez, belediye ekipleri tarafından yapımı devam eden alt geçit çalışmalarını da yerinde inceleyip, çalışanlara kolaylıklar diledi. Balaban Mahallesinde de bir dizi ziyarette bulunan Başkan Üzülmez, atıl durumda bulunan eski balaban sağlık ocağı binasında da inceleme yaptı. Mahalle halkıyla da görüşüp onları da dinledikten sonra mahalleden ayrılan Başkan Üzülmez, programına Kartepelilerin mutlu günlerine ortak olmak için akşam cemiyetleri ile devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez, Haftasonu da Kartepe Sokaklarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement