Vakıfbank'tan Çiftçiye ve Besiciye Özel Kredi - Son Dakika
Yerel

Vakıfbank'tan Çiftçiye ve Besiciye Özel Kredi

VakıfBank ile Alaşehir Ziraat Odası arasında imzalanan protokol kapsamında, banka tarafından oda üyesi çiftçilere ve besicilere özel kredi paketleri sunulacak.

20.03.2015 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VakıfBank ile Alaşehir Ziraat Odası arasında imzalanan protokol kapsamında, banka tarafından oda üyesi çiftçilere ve besicilere özel kredi paketleri sunulacak.

Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk ile ile Vakıfbank Alaşehir Şube Müdürü Oktay Üstüntaş arasında oda üyelerine özel imkanlar sunan kredi protokolü imzalandı.

Türk, protokol kapsamında oda üyeleri, bitkisel üretimden hayvancılığa, arazi alımından traktör ve ekipmana kadar her türlü tarımsal faaliyete yönelik ihtiyaçlarını, VakıfBank kredileri ile uygun koşullarda karşılayabilecekleri bilgisini verdi.

Vakıfbank'ın çeşitli hasarlara karşı tarımsal varlıklarını sigortalamak isteyenlere TARSİM Tarım Sigortası hizmeti de sunduğunu aktaran şube müdürü Üstüntaş "Üreticiler, VakıfBank'ın uzman ekipleri tarafından bilgilendiriliyor. Bitkisel üretimden süt ve besi hayvancılığına, kümes hayvancılığından balıkçılığa kadar her türlü tarımsal faaliyet yapan üreticilere destek veriyor" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vakıfbank'tan Çiftçiye ve Besiciye Özel Kredi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement