Çocuğunu Göremeyen İşçi Elektrik Direğine Çıktı - Son Dakika
Güncel

Çocuğunu Göremeyen İşçi Elektrik Direğine Çıktı

Çocuğunu Göremeyen İşçi Elektrik Direğine Çıktı

Adana'da eski eşinin 2 çocuğunu göstermemesine kızan 34 yaşındaki Halil Demir, elektrik direğine çıkarak sesini duyurmak istedi.

17.09.2015 15:47  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da boşandığı eşinin 2 çocuğunu görmesine izin vermediğini öne süren 34 yaşındaki Halil Demir, vakıftan istediği yardım yapılmayınca elektrik direğine çıktı. Demir, çocukları ile telefonla görüştürülerek ikna edildi.

PARA SIKINTISI ÇEKTİ

Adana Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na gelen fırın işçisi Halil Demir, para sıkıntısı çektiğini, bu nedenle eşinden boşanmak zorunda kaldığını ve çocuklarını göremediğini belirterek yardım dilekçesi verdi.

Demir'in kayıtlarını inceleyen görevliler, faklı eylemlerden dolayı yüklü miktarda adli para cezası olduğunu, bu cezaların ödenmesi için maddi yardımda bulunmadıklarını bildirdi.

YÜKSEK GERİLİM HATTINA ÇIKTI

Valilik binasından çıkan Demir, Nuri Sabuncu Bulvarı'ndaki yüksek gerilim hattının geçtiği elektrik direğine tırmandı. Valilik korumaları tarafından fark edilen Demir'in zarar görmemesi için bölgenin elektrikleri kesildi. Trafik tek şeritten verilirken, sevk edilen itfaiye ekipleri hava yatağını şişirip, direğin altına yerleştirdi.

İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

Polis ekipleri de megafonla konuşarak Halil Demir'i eyleminden vazgeçirmeye çalıştı. Bir polis ile itfaiye görevlisi ise merdivenli araçla Halil Demir'in yanına çıktı. Çevrede bulunanlar bu gelişmeleri cep telefonları ile görüntüledi. Yaklaşık yarım saat direk üzerinde duran Demir, gözyaşı dökerek polislere, "Sakın yaklaşmayın, kendimi atarım" diye tehditler savurdu. Merdivenli araç üzerindeki polis memuru, Demir'in eşini telefonla arayıp, çocukları ile görüştürdü. Çocukları ile konuştuktan sonra direkten inmeye karar veren Halil Demir, itfaiyenin merdivenli aracına alınarak indirildi.

Halil Demir, ifade için karakola götürüldü. Halil Demir, işlemlerin ardından psikolojik tedavi için hastaneye sevk edildi. Adli para cezalarının nedeni öğrenilemedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuğunu Göremeyen İşçi Elektrik Direğine Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement