Vali Ahmet Zahteroğulları'na Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Vali Ahmet Zahteroğulları'na Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Vali Ahmet Zahteroğulları\'na Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

29.03.2014 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu ziyaretler kapsamında Genç Barış İnsiyatifi Derneği Üyesi Emine Cebeci, Kamu-Sen Başkanı Hüsnü Yaman ile Kamu-Sen'e bağlı Sendika Başkanları, Bolu Demirciler, Nalbur ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Bozoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası İkinci Meslek Komitesi Başkanı Orkide İka ile komite üyeleri Vali Zahteroğulları'nı ziyaret ettiler.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'nı ilk olarak Genç Barış İnsiyatifi Derneği Üyesi Emine Cebeci ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Emine Cebeci, Vali Zahteroğulları'na hayırlı olsun dileklerini iletirken, Dernek çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Diğer bir ziyareti ise Kamu-Sen Bolu Şube Başkanı Hüsnü Yaman, Kamu-Sen'e bağlı Sendika Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri yaptı. Şube Başkanı Hüsnü Yaman ve Kamu-Sen'e bağlı Sendika Başkanları da Vali Zahteroğulları'na sendikaları ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Bolu Demirciler, Nalbur ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Bozoğlu, Sanayi Dayanışma Derneği Başkanı Gökhan Alemdar, Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Özkök ile Yönetim Kurulu üyeleri de Vali Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret ettiler. Bolu Demirciler, Nalbur ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Bozoğlu ve beraberindeki heyet Vali Zahteroğulları'na hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Günün son ziyaretini ise Ticaret ve Sanayi Odası İkinci Meslek Komitesi gerçekleştirdi. TSO İkinci Meslek Komitesi'nin Vali Zahteroğulları'nı ziyaretinde Komite Başkanı Orkide İka, Yönetim Kurulu Üyeleri Lebibe Özçağlar ile Melih Yaman, Destek Komite Üyesi Uğur Kalay, Komite üyesi Nail sEvimsoy ve Meclis Üyesi Suat Tarakçı hazır bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyarette Vali Zahteroğulları'na hayırlı olsun dileklerini ileten Komite Başkanı Orkide İka ve beraberindekiler, Komite olarak yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Vali Zahteroğulları, gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek gelen heyetlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Ahmet Zahteroğulları'na Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement