Vali Aksoy'dan Polis ve Jandarmaya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Aksoy'dan Polis ve Jandarmaya Ziyaret

Vali Aksoy\'dan Polis ve Jandarmaya Ziyaret

15 Eylül tarihinde yayınlanan, ’Valiler Kararnamesi’yle, Samsun Valiliği’nden Diyarbakır Valiliği’ne atanan Vali Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

24.09.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Eylül tarihinde yayınlanan, 'Valiler Kararnamesi'yle, Samsun Valiliği'nden Diyarbakır Valiliği'ne atanan Vali Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

İlk ziyaretini Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne yapan Vali Aksoy'u, Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü ve müdür yardımcıları karşıladı. Emniyet Müdürlüğü Şeref Defteri'ni imzalayan Vali Aksoy, daha sonra Vali Yardımcısı Mehmet Demir ile birlikte makama geçti. Birtakım incelemelerde bulunan Vali Aksoy, daha sonra İl Jandarma Alay Komutanlığı'na geçmek üzere, Emniyet Müdürlüğü'nden ayrıldı.

Diyarbakır Jandarma Alay Komutanı Vekili Albay Hasan Basri Uçar ve komutanlar tarafından karşılanan Vali Aksoy, İl Jandarma Komutanlığı Şeref Defteri'ni imzaladı. Vali Aksoy, Albay Uçar ve diğer komutanlarla bir süre görüştükten sonra, İl Jandarma Komutanlığı'ndan ayrıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Aksoy'dan Polis ve Jandarmaya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement