Vali Ayyıldız: "Allah Kimseyi Karakola Düşürmesin" - Son Dakika
Yerel

Vali Ayyıldız: "Allah Kimseyi Karakola Düşürmesin"

Vali Ayyıldız: "Allah Kimseyi Karakola Düşürmesin"

Kuşadası'na bağlı Davutlar’da eski jandarma karakolu, polis merkezi olarak yeniden düzenlenip törenle hizmete açıldı.

12.06.2014 23:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası'na bağlı Davutlar'da eski jandarma karakolu, polis merkezi olarak yeniden düzenlenip törenle hizmete açıldı.

30 Mart yerel seçimlerine kadar belde olan ve Büyükşehir Yasası'yla birlikte Kuşadası'na bağlı mahalle haline gelen Davutlar'daki polis merkezi binasının açılış törenine Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Aydın eski Valisi Muharrem Göktayoğlu, Aydın Emniyet Müdürü Adnan Taştan, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Garnizon Komutanı Ferhat Aslan, Kuşadası Emniyet Müdürü Mustafa Topal ve kalabalık bir davetli topluluğu ile vatandaşlar katıldı. Törene Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'nın katılmaması dikkat çekerken, açılış konuşmasını yapan Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taştan, Kuşadası'na 42 personel takviyesi yaptıklarını ve Kuşadası genelindeki emniyet teşkilatını daha da güçlendirdiklerini belirterek, yeni hizmet binasının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Aydın Valisi Erol Ayyıldız da eskiden jandarma karakolu olan binanın imece usulüyle yeniden düzenlendiğini belirterek, yapımda emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Ayyıldız, "Anadolu'da bir söz vardır. Allah varlığını da yokluğunu da aratmasın diye. İşte öyle bir hizmet binasının bir polis karakolunun açılışını yapıyoruz. Ziyaret amacı ile mutlaka gelin ama konusu itibarıyla Allah sizlere ve hiç kimseye buraları nasip etmesin" dedi.

Folklor gösterilerinin ardından Vali Ayyıldız tarafından Kuşadası Davutlar Polis Merkez Amirliği'nin yeni binasının açılışı resmen yapıldı. Törende ayrıca, binanın yapımına katkı sağlayan kişi ve kuruluşlara plaket verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Ayyıldız: 'Allah Kimseyi Karakola Düşürmesin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement