Vali Azizoğlu, İspir'de Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Azizoğlu, İspir'de Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Azizoğlu, İspir\'de Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, İspir ilçesinde incelemelerde bulundu.

15.11.2016 09:50

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, İspir ilçesinde incelemelerde bulundu. Vali Azizoğlu, muhtarların sorunlarını da dinledi.

İlçe gezilerini sürdüren Vali Seyfettin Azizoğlu, İspir ilçesini ziyaret etti. Kaymakam Ömer Faruk Fidan ve ilçe müdürleri tarafından karşılanan Vali Azizoğlu, esnafın sorunlarını dinledi. Vali Azizoğlu, daha sonra İspir Belediyesi Fazilet Dağcı Çığlık Konferans Salonu'nda 88 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Muhtarlarla yapılan toplantıya Vali Seyfettin Azizoğlu'nun yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İspir Kaymakamı Ömer Faruk Fidan, İl jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Arslan, İspir Belediye Başkanı Osman Çakır, ilgili kurum müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Azizoğlu, İspir ilçesinin kardeşlik ikliminin vatan ve millet sevgisinin en yüksek seviyelerde olan nadide yerlerinden birisi olduğunu belirtti. Azizoğlu, "Devletin görevlilerinin tek ve en önemli görevi vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermektir" dedi.

Konuşmasının ilerleyen bölümlerinde, ülkemizin üzerinde sürekli oyunlar oynandığına da dikkat çeken Vali Azizoğlu, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

"Yüzyıla yakın bir süredir devletimizin üzerinde dünyanın birçok ülkesi oyun oynadı. 1900'lü yılların başında dünyada bir Cihan Harbi oldu. Savaşın sonunda Osmanlı devletimizi yıkarak üzerinde 36 tane devlet çıkardılar. Aradan bir yüzyıl geçti o gün yıl 1918, bugün 2016, aradan geçen bu yaklaşık yüzyıla rağmen aynı oyunlar oynanmaya halen devam ediyor."

Vali Azizoğlu'nun açılış konuşmasının ardından, protokol, muhtarların sorunlarını dinledi. Vali Azizoğlu, muhtarların taleplerinin karşılanması için ilgili kurum amirlerine talimat verdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Azizoğlu, İspir'de Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement