Vali Azmi Çelik "Basına Kolaylık Sağlanacak" - Son Dakika
Yerel

Vali Azmi Çelik "Basına Kolaylık Sağlanacak"

Vali Azmi Çelik "Basına Kolaylık Sağlanacak"

Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti (BM-GYC) yönetim kurulu üyeleri Batman Valisi Azmi Çelik'i ziyaret ettiler.

26.06.2014 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti (BM-GYC)'ni makamında kabul eden Vali Azmi Çelik, bilgi ve enformasyonun sağlıklı duyurulması amacıyla basına kolaylık sağlanacağını belirtti.

Batman Postasından Cemiyet Başkanı Uğur Kapuci, Batman Gazetesinden Ramazan Bozkurt, Bayram Turan, Demokrat Gazetesinden Nimet Dal, Haber Gazetesinden Halit Beytüt, Cemiyet Muhasibi Veysi Demir Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, gazetelerin bilgiye ulaşma ve kurumlardan ivedilikle bilgi alma konusunda kurum müdürleri ile bir toplantı düzenleyip, yasal mevzuatlar dahilinde gereken kolaylıkların sağlanacağını belirtti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, gazetecilerle sohbet eden Vali Çelik, Batmanı oldukça gelişmiş, büyümüş ve gelişmeye müsait gördüğünü ifade etti.

"BEŞİRİ HASTANESİNİN KAPASİTESİNİ BÜYÜTMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Bir yıldır yapımı bittiği halde hizmete girmeyen Beşiri İlçesindeki hastane konusuna da değinen Vali Azmi Çelik "Beşiri İlçe Entegre Hastanesi İl Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlıdır ve kapasitesi de düşüktür. Bizler gereken görüşmeler yapmaktayız ve yaptığımız istişarede hastanenin kapasitesinin büyütülüp, Kamu Hastaneleri Birliğine devrinin yapılması hususundadır" dedi.

VALİ ÇELİK "ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ KALKINMADIR"

Batman'a Vali olarak atanmaktan mutlu olduğunu ifade eden Vali Çelik, Batman için ellerinden gelen gayreti zarf edeceklerini belirtti.

Batman'ın daha iyi konuma getirebilmek için başta yatırımlara önem vereceklerini belirten Çelik, "Öncelikli hedefimiz kalkınmadır. Bunun için gerekli çalışmalarını yerinde yapıyoruz. İlimizi en iyi konuma hep birlikte çalışarak getirebiliriz. Onun için herkesin fikirlerine saygı duyuyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Vali Azmi Çelik 'Basına Kolaylık Sağlanacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement