Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar'dan Ayrıldı - Son Dakika
Yerel

Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar'dan Ayrıldı

Valiler Kararnamesiyle Ordu Valiliğine atanan Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu, kentten ayrılışı sırasında duygulu anlar yaşadı.

16.06.2014 14:01

Valiler Kararnamesiyle Ordu Valiliğine atanan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kentten ayrılışı sırasında duygulu anlar yaşadı.

Balkanlıoğlu, valilik konağındaki uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, "Afyonkarahisar, görev yaptığım yerler içerisinde beni en fazla kendisine bağlayan il oldu" dedi.

Diğer illerde de çok güzel anılarının olduğunu ama Afyonkarahisar'da dostlarının arkadaşlarının daha fazla olduğunu belirten Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:

"Afyonkarahisar'a bağlandık. Ayrılmak zor geliyor. Ancak Ordu vilayeti de Karadeniz'in incisi çok güzel bir vilayet. Demek ki hizmetimize ihtiyaç hissedilmiş bizi oraya uygun görmüşler. Buradan ayrılırken bütün Afyonkarahisarlı değerli kardeşlerime, dostlarıma, arkadaşlarıma, mesai arkadaşlarıma, odacıdan müdüre kadar hepsine çok teşekkür ediyorum."

Kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek tokalaşarak helallik isteyen Balkanlıoğlu, basın mensuplarıyla fotoğraf çektirdi.

Vali Balkanlıoğlu, daha sonra eşi Esma Balkanlıoğlu karayoluyla Ordu'ya gitti. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar'dan Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement