Vali Bektaş Çevre Eski Bakanı Akçalı ve Salihli Belediye Başkanı Kayda'yı Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Vali Bektaş Çevre Eski Bakanı Akçalı ve Salihli Belediye Başkanı Kayda'yı Ağırladı

Vali Bektaş Çevre Eski Bakanı Akçalı ve Salihli Belediye Başkanı Kayda\'yı Ağırladı

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Çevre Eski Bakanı Rıza Akçalı İle Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ağırladı.

11.08.2014 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Çevre Eski Bakanı Rıza Akçalı ile Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ağırladı.

Çevre Eski Bakanı Rıza Akçalı'nın Vali Bektaş'a yaptığı nezaket ziyaretinde oğlu Levent Akçalı da yer aldı. Akçalı, Vali Bektaş'ın Manisa'daki görevinin 'hayırlı olsun' olmasını dilerken, Manisa'ya yapılacak hizmetlerde kendi üzerlerine düşeni severek yerine getireceklerini söyledi.

Vali Bektaş, ziyaret nedeniyle Akçalı'ya teşekkür ederek Manisalılara hizmet etmekten duyduğu mutluluğu ifade etti.

SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ KAYDA'NIN ZİYARETİ

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda da başkan yardımcıları İrfan Akarsu ve Yalım Şenkaya ile birlikte Vali Bektaş'ı ziyaret etti.

Vali Bektaş'ın Manisa'da göreve başlaması nedeniyle 'hayırlı olsun' diyen Başkan Kayda, Salihli'de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Kayda, Salihli'ye yapılacak hizmetlerde Vali Bektaş'ın desteğini esirgemeyeceğine inandığını belirtti.

Vali Erdoğan Bektaş da Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya gösterdiği nezaket nedeniyle teşekkür etti. Salihli'nin, Manisa'nın en güzel ve gelişmiş ilçelerinden biri olduğunu ifade eden Vali Bektaş, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel değerleri ile Manisa turizmi için önemli bir potansiyel oluşturduğunu söyledi. Elbirliği ile yapılacak hizmetlerin yararına inandığını belirten Vali Bektaş Manisalılara hep birlikte hizmet edeceklerini kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Bektaş Çevre Eski Bakanı Akçalı ve Salihli Belediye Başkanı Kayda'yı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement