Vali Büyük, Müftülük Eğitim Merkezini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Büyük, Müftülük Eğitim Merkezini Ziyaret Etti

Vali Büyük, Müftülük Eğitim Merkezini Ziyaret Etti

Adana Valisi Mustafa Büyük, Müftülük Eğitim Merkezi’nde düzenlenen “Kur’an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu”nda incelemelerde bulundu.

20.05.2016 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Mustafa Büyük, Müftülük Eğitim Merkezi'nde düzenlenen "Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu"nda incelemelerde bulundu. Büyük, eğitimini tamamlayıp diplomalarını alan meslek gruplarına mensup tüm kişilerin daha sonra da belli aralıklarla hizmet içi eğitimlerle tabi tutulmasının elzem olduğunu söyledi.

Büyük, Adana İl Müftülüğünce "Kur'an kursu ve cami hizmetlerinin etkin ve verimli bir biçimde sunulması, istihdam ettiği personelin mesleki yeterliliklerini, hizmette etkinlik ve verimliliklerini artırmak" amacıyla, Müftülük Eğitim Merkezi'nde düzenlenen "Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu"nda incelemede bulundu.

Vali Yardımcısı Şükrü Çakır ve Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette Vali Büyük'e bilgiler veren İl Müftüsü Arif Gökce, haftada 4 gün 20 saat olarak verilen kursta, "Kur'an-ı Kerim'i Okumaya Giriş", "Tecvit Uygulamaları", "Talim Üzere Ezbere Okuma", "Talim Üzere Yüzüne Okuma", "İmamlık ve Müezzinlik Becerisini Geliştirme" derslerinin verildiğini söyledi.

Kursun düzenlenmesinden dolayı ilgili personeli kutlayan Vali Büyük ise eğitimini tamamlayıp diplomalarını alan meslek gruplarına mensup tüm kişilerin daha sonra da belli aralıklarla hizmet içi eğitimlerle tabi tutulmasının elzem olduğunu söyledi.

Eğitimde teamüllere ihtiyaç olduğunun altını çizen Vali Büyük, "Her ne alanda olursa olsun kendinizi geliştirmeye daha iyisini bulmaya çaba sarf etmek durumdayız. Personel için yararlı ve güzel bir faaliyet, insanın böyle bir fırsatı bulup, kapsamlı bir eğitimden geçmesi büyük bir ayrıcalıktır. Bizler de bu konuda üzerimize düşeni yaparak, Hizmet içi eğitim seminerlerini belirli süreler içinde yapmalıyız. İnşallah hepimiz için hayırlı olur" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Büyük, Müftülük Eğitim Merkezini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement