Vali Büyük'ten Veda Mesajı - Son Dakika
Yerel

Vali Büyük'ten Veda Mesajı

Adana Valiliği'ne atanan Vali Mustafa Büyük, veda mesajı yayımladı.

03.06.2014 12:50

Adana Valiliği'ne atanan Vali Mustafa Büyük,  veda mesajı yayımladı.

Vali Büyük, mesajında, Sakarya halkıyla çok verimli geçen bir 4 yıl yaşadığını, her kurum ve kuruluşa pozitif ayrımcılık yapmaya çalıştığını belirtti.

Eğitime çok önem verdiklerini, sağlıkta büyük bir mesafe alındığını vurgulayan Büyük, kentte sanayi ve tarım alanında önemli gelişmeler yaşandığını kaydetti.

Büyük, üniversite ve yerel yönetimlerle birlikte kültür ve turizme de ağırlık verdiklerini bildirerek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Biz inanıyoruz ki bu ülkenin sanayi ve ticaret alanındaki gelişmesi ve ekonomisi kadar eğitim ve kültürü de önemlidir. Hatta daha da önemlidir. Yüzümüzü güldüren 'ekonomik refah' kadar, eğitimli ve yetişmiş insan gücümüz ana sermayemizdir. Ben Sakaryalı hemşehrilerimi çok sevdim. Bu yüzden de sevildiğimi düşünüyorum. Kocaali'den Taraklı'ya, Kaynarca'dan Pamukova'ya kadar son olarak ziyaret ettiğim ve vedalaştığım insanların yüzünde aynı sevgiyi gördüm. Kimseye tepeden bakmadım, her zaman kendimi onlardan biri kabul ettim. Onlara efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya gayret ettim. Yedisinden yetmişine insanımızın yüzündeki parıltı ve ışığı gördüm. Kimseyi incitmemeye çalıştım. İncinsem de bunu mümkün olduğunca hissettirmemeye gayret ettim." - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Büyük'ten Veda Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement