Kırşehir Valisi Çakacak'tan İGM Üyelerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kırşehir Valisi Çakacak'tan İGM Üyelerine Ziyaret

Kırşehir Valisi Çakacak\'tan İGM Üyelerine Ziyaret

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, yerel seçimlerde seçilen il genel meclis üyelerini ziyaret etti.

14.04.2014 17:12  Güncelleme: 17:19

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, yerel seçimlerde seçilen il genel meclis üyelerini ziyaret etti.

İl Özel İdaresi hizmet binasında yer alan meclis salonunda üyelerle bir araya gelen Vali Çakacak, başarılar diledi.

Yeni dönemde, geçmiş dönemde olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu bir şekilde güzel çalışmalara imza atacaklarını belirten Vali Çakacak, şunları söyledi:

"Mahalli İdareler, ülkemizin idari yapısında her geçen gün artan sorumluluğuyla birlikte çok önemli yer tutmaktadır. Belediyeler, belediye hudutları içerisinde, özel idareler de belediye hudutları dışındadır. Geri kalan tüm coğrafi bölgelerdeki vatandaşlarımızın ve köylerimizin ihtiyaçlarıyla ilgili olan hizmetler diğer kuruluşların idaresi altındadır. Ağırlıklı olarak köylerin altyapılarını iyileştirmek temel görevdir. Özellikle son yıllarda merkezden gönderilen diğer dairelerin ödenekleri özel idare kanalıyla harcanmaktadır. Dolayısıyla özel idare, köylere vermiş olduğu hizmetlerin yanı sıra diğer dairelerin hizmetlerini de üstlenmektedir."

İl Genel Meclis Başkanı Şuayip Soysal da konuşmasında, Vali Çakacak'ın bilgi ve tecrübelerinden faydalanarak önümüzdeki dönemde birlikte hareket edip daha güzel işlere imza atacaklarını ve meclis olarak çalışmalara hemen başladıklarını söyledi. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir Valisi Çakacak'tan İGM Üyelerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement