Vali Esengül Civelek'ten Veda Mesajı - Son Dakika
Yerel

Vali Esengül Civelek'ten Veda Mesajı

Vali Esengül Civelek\'ten Veda Mesajı

Resmi Gazetede yayımlanan kararnameye göre, Kırklareli Valiliğine atanan Yalova Valisi Esengül Civelek veda mesajı yayımladı.

18.09.2014 12:50  Güncelleme: 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, Kırklareli Valiliğine atanan Yalova Valisi Esengül Civelek veda mesajı yayımladı.

Civelek, mesajında 29 Ağustos 2011'den itibaren yürüttüğü Yalova Valiliği görevinden, 15 Eylül 2014 tarih ve 6780 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla Kırklareli Valisi olarak atanması nedeniyle pazar günü kentten ayrılacağını bildirdi.

Görevini en iyi şekilde yürütmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Civelek, şunları kaydetti:

"Adalet, eşitlik, dürüstlük, sorumluluk, insan hakları, hukukun üstünlüğü ilkelerini esas alarak saygı, sevgi, hoşgörü, dayanışma içerisinde vatandaşlarımızın huzurunu, mutluluğunu öncelikli kılan vatandaş odaklı etkin, verimli, kaliteli hizmet sunma anlayışıyla yürüttüm. Görevim süresince iş birliğinin, güç birliğinin güzel, başarılı örneklerini destek ve katkılarıyla sunma fırsatı veren başta sayın milletvekillerimiz olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarının değerli yönetici ve personeline, ilçe kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza, üniversitemizin sayın rektör ve akademisyenlerine, siyasi partilerimizin değerli temsilcilerine, köy ve mahalle muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımız ve meslek örgütlerimizin temsilcilerine, mesai mefhumu gözetmeksizin azimle çalışan değerli mesai arkadaşlarıma, basın mensuplarımıza ve saygıdeğer Yalovalılara en iyi dileklerimle arzı veda ederim." - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Esengül Civelek'ten Veda Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement