Adıyaman Valisi, Gölbaşı İlçesindeki Kamu Yatırımlarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Adıyaman Valisi, Gölbaşı İlçesindeki Kamu Yatırımlarını İnceledi

Adıyaman Valisi, Gölbaşı İlçesindeki Kamu Yatırımlarını İnceledi

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Gölbaşı ilçesinde yapımı devam eden okul inşaatları ile kamu yatırımlarını yerinde inceledi.

28.08.2014 16:40  Güncelleme: 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Gölbaşı ilçesinde yapımı devam eden okul inşaatları ile kamu yatırımlarını yerinde inceleyerek yürütülen çalışmalarla ilgili Kaymakam Ali Edip Budan'dan bilgi aldı.

İlk olarak inşaatı devam eden 16 derslikli Anadolu Sağlık Meslek Lisesini inceleyerek Gölbaşı ilçesindeki temaslarına başlayan Vali Mahmut Demirtaş, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne iki blok halinde yapılan ve inşaatı devam eden 40 daireli polis lojmanlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Yeni dönemde öğrencilerin daha sağlıklı ve modern bir ortamda eğitim görebilmeleri amacıyla Gölbaşı ilçesinde tadilat ve tamirden geçen okulları inceleyen Vali Demirtaş, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın çağdaş şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri ve önümüzdeki dönemde herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için bu yıl Gölbaşı ilçemizde okullarımızı tadilat ve tamirden geçirdik. Okullarımız alt yapı ve donanım olarak yeni döneme hazırdır. Yeni eğitim- öğretim yılında çocuklarımızı tertemiz ve modern sınıflar bekliyor olacaktır" dedi.

Daha Sonra Gölbaşı Devlet Hastanesine geçerek çeşitli incelemelerde bulunan Vali Mahmut Demirtaş, ardından beraberindeki heyet ile birlikte TOKİ tarafından Gölbaşı ilçesine yapılan ve bitmek üzere olan İlçe Jandarma Komutanlığı binasına geçerek incelemelerini sürdürdü.

Jandarma binasının son durumu ve yürütülen çalışmalarla ilgili İl Jandarma Komutanı Yarbay İbrahim Koyuer'den bilgi alan Vali Demirtaş, ilgili müteahhide İlçe Jandarma Komutanlığı binasının standartlara uygun bir şekilde bitirilerek bir an önce teslim edilmesi talimatını verdi.

Son iki yıl içerisinde Gölbaşı ilçesinde çok önemli eğitim yatırımlarını hayata geçirdiklerini belirten Vali Mahmut Demirtaş, "Gölbaşı ilçemize toplam 47 derslik inşa ettik. Bu dersliklerden 31 tanesi eğitim ve öğretime kazandırılmış olup, geri kalan 16 dersliğin ise inşaatı devam ediyor. Bunların da bitirilmesi için mesai kavramı gözetmeden çalışmalarımızı geceli-gündüzlü aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Söz konusu yatırımların tamamlanmasıyla Gölbaşı ilçemizin ihtiyaç duyduğu derslik sorununu büyük ölçüde çözmüş olacağız. Tek amacımız, ilimiz genelinde yapımı devam eden kamu yatırımlarının bir an önce bitirilerek halkımızın hizmetine sunmaktır" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman Valisi, Gölbaşı İlçesindeki Kamu Yatırımlarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement