Vali Demirtaş, İnlice Beldesindeki Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Yerel

Vali Demirtaş, İnlice Beldesindeki Çalışmaları İnceledi

Vali Demirtaş, İnlice Beldesindeki Çalışmaları İnceledi

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Sincik ilçesine bağlı İnlice beldesini ziyaret ederek, yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

12.11.2015 11:04  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Sincik ilçesine bağlı İnlice Beldesi'ni ziyaret ederek, İl Özel İdaresi ile İller Bankası tarafından aktarılan ödenekle yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Belde girişinde Vali Mahmut Demirtaş'ı Sincik Kaymakamı Zafer Sağ ve İnlice Belediye Başkanı Mehmet Yakan karşıladı.

Vali Mahmut Demirtaş, İnlice Beldesi'nde İl Özel İdaresi tarafından heyelan nedeniyle tehlike arz eden İnlice-Adıyaman arasında devam eden yol yapım çalışmalarını inceledi. Ardından Belediye Başkanı Mehmet Yakan'la birlikte beldeyi gezerek, köy ve mahalle bağlantı yollarının iyileştirilmesine dönük devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İnlice Beldesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan ve belde halkıyla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, "Beldelerimizi ve köylerimizi ziyaret ederek, kırsal kesimin ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, buna göre gerekli çalışmaları yaparak beldelerimize ve köylerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz" dedi.

İnlice Çok Programlı Lisesi ile İnlice İlk ve Ortaokulu'nu da ziyaret ederek okulun mevcut yapısı ve personel durumu hakkında bilgiler alan Vali Mahmut Demirtaş, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet edip taleplerini dinledi. Öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtarak tavsiyelerde bulundu. Kendisine yoğun sevgi gösterisinde bulunan öğrencilerin fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

Vali Mahmut Demirtaş, ziyaretinin son bölümünde İnlice Belediye Başkanı Mehmet Yakan'ı makamında ziyaret ederek, beldenin ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi aldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Demirtaş, İnlice Beldesindeki Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement