Vali Demirtaş'tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Vali Demirtaş'tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Vali Demirtaş\'tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “1 Mayıs’ın büyük ve güçlü Türkiye idealimize alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, özveri ile çalışan ve üreten vatandaşlarımız arasında birlik ve beraberliğin güçlendirilmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

30.04.2016 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, "1 Mayıs'ın büyük ve güçlü Türkiye idealimize alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, özveri ile çalışan ve üreten vatandaşlarımız arasında birlik ve beraberliğin güçlendirilmesine vesile olmasını diliyorum" dedi.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, bugün ülkemizin kalkınması ve ekonomimizin güçlendirilmesinde önemli rol oynayan işçi ve emekçilerin alın terinin ne kadar değerli olduğunun ortaya konulduğu günün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olduğunu söyledi.

Vali Demirtaş, "1 Mayıs'ın büyük ve güçlü Türkiye idealimize alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, özveri ile çalışan ve üreten vatandaşlarımız arasında birlik ve beraberliğin güçlendirilmesine vesile olmasını diliyorum.

Bu duygularla, en kutsal değer olan emeğin ve alın terinin üreterek çalışma gücünün kutlandığı bu anlamlı günde, tüm emekçilerimizin 1 Mayıs'ı anlamına uygun olarak dostluk, dayanışma ve bayram havası içerisinde kutlanmasını diliyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Demirtaş'tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement