Vali Demirtaş'tan Kahta Esnafına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Demirtaş'tan Kahta Esnafına Ziyaret

Vali Demirtaş\'tan Kahta Esnafına Ziyaret

Kahta ilçesine giden Vali Mahmut Demirtaş, Kahta esnafı ile taksi durağı çalışanlarını ziyaret etti.

16.04.2015 10:05

Kahta ilçesine giden Vali Mahmut Demirtaş, Kahta esnafı ile taksi durağı çalışanlarını ziyaret etti.

Yapımı devam Kahta Hükümet Konağı inşaatını gezerek incelemelerde bulunan Vali Mahmut Demirtaş, Hükümet Konağında yürütülen çalışmalarla ilgili yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldı. Çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Ardından Kahta esnafını ve taksi durağı çalışanlarını ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, esnaflarla ve taksi durağı çalışanlarıyla sohbet ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafın yoğun ilgi gösterdiği ziyarette sıcak ve samimi bir ortamda sohbetler edilerek ikram edilen çaylar içildi.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Kahta esnafı, devletin sıcak ve gülen yüzünü Adıyaman'a atandığı günden beri sürdüren, her daim halkla iç içe olan, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Vali Mahmut Demirtaş'a yapmış olduğu bu ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Kahta'nınher geçen gün büyüdüğünü ve gelişme kaydettiğini belirten Vali Mahmut Demirtaş ise, son iki yılda başta eğitim yatırımları olmak üzere her alanda yaptıkları yatırımlarla Kahta'nın gelecek vaad eden bir ilçe olduğunu ifade etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Demirtaş'tan Kahta Esnafına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement